Οι άνθρωποι του Κυριακου ειναι παντού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πάνσοφος ηγέτης, αποφάσισε να εντάξει τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του. Εδώ ακριβώς φαίνεται η οξυδέρκεια ενός πολιτικού, ο οποίος δεν αντέδρασε όταν ο δήμαρχος οδηγήθηκε στα αλβανικά κάτεργα, παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις συνεργατών του που θεωρούσαν ότι κάτι τέτοιο θα είχε οδυνηρές συνέπειες για το προφίλ του πρωθυπουργού.

Για άλλη μια φορά, ο Κυριάκος απέδειξε ότι βλέπει με τα γερακίσια του μάτια, πολύ πιο μπροστά από τους υπόλοιπους συνεργάτες του. Ακόμα και από την πραγματική υπουργό εξωτερικών, η οποία έντρομη προειδοποιούσε για την δημιουργία διπλωματικού επεισόδιο με την Αλβανία! Που να ήξερε η γυναίκα ότι ο σοφός Κυριάκος, ήταν και είναι σε συνεχή συνεννόηση με τον αλβανό ομόλογό του και ομοϊδεάτη του, Έντι Ράμα. Η ένταξη λοιπόν του Φρέντι στο ψηφοδέλτιο, έχει την απόλυτη έγκριση του Αλβανού πρωθυπουργού, διότι έτσι λύνονται τα χέρια του και θα ξεφορτωθεί τον ενοχλητικό δήμαρχο, χωρίς να ανοίξει μύτη!

Αυτό που δεν μπορούσα να κατανοήσω, είναι η στάση του ΣυΡιζΑ. Είναι προφανές ότι ο Κυριάκος τοποθετώντας τον Μπελέρη στο ψηφοδέλτιο του, εκτός από τον Ράμα, εξυπηρετούσε και τον πολιτικό του στόχο, να παρουσιάσει δηλαδή ένα πατριωτικό προφίλ, προκειμένου να επαναπατρίσει εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους που είχαν γίνει καπνός που τους τελευταίους μήνες.

Αντί λοιπόν ο ΣυΡιζΑ να βγει και να καταγγείλει αυτό το σκοτεινό σχέδιο που ουσιαστικά στρέφεται κατά των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, εξυπηρετεί τον Αλβανό δικτατορίσκο και βοηθά τον Κυριάκο να διασωθεί εκλογικά, κάνει ακριβώς τα αντίθετά! Βγαίνει εν χορώ και βρίζει τον Μπελέρη! Τον αποκαλεί ακροδεξιό, εθνικιστή, ένοπλο αντάρτη που σκότωνε Αλβανούς στρατιώτες και άλλα γραφικά, ενισχύοντας έτσι το σχέδιο του Κυριακού να προσελκύσει ψήφους ακροδεξιών, εθνικιστών, υποστηρικτών του ένοπλου αντάρτικου, που απεχθάνονται το αλβανικό κράτος!

Μιλώντας λοιπόν με κορυφαίο παράγοντα του Μεγάρου Μαξίμου, αναρωτήθηκα το αυτονόητο: Μα καλά, είναι τόσο βλαμμένοι μέσα στο ΣυΡιζΑ και παίζουν το παιχνίδι του Κυριάκου;

Η απάντηση του συνομιλητή μου ήταν λακωνική, αλλά άκρως αποκαλυπτική: Οι άνθρωποι του Κυριάκου, είναι παντού…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ