Τέσσερα νεα περιστατικά ενδοοικογενειακής βιας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με ανυπεράσπιστες γυναίκες να βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των κακοποιητικών συντρόφων τους! Τις τελευταίες ώρες, τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά έχουν απασχολήσει τις Αρχές, σε διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Τον δρόμο για το Αστυνομικό Τμήμα έλαβε ένας άνδρας από την Πάτρα, που όχι μόνο έβρισε και χτύπησε την σύντροφό του, αλλά επιτέθηκε και σε αστυνομικούς! Ο «νταής» έβρισε την γυναίκα και μάλιστα δεν δίστασε να της στρίψει το δεξί χέρι της προκαλώντας της κάκωση. Ακόμη, κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σπίτι του, επιτέθηκε σε δύο από αυτούς, προκαλώντας τους ελαφρύ τραυματισμό στην αριστερή κνήμη του ποδιού τους. Ο άνδρας κατηγορείται για παράβαση νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, εξύβριση, βία κατά υπάλληλων και απλή σωματική βλάβη.

Απείλησε τον πατέρα του ότι θα τον σκοτώσει

Την ίδια ώρα, στο Αίγιο σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, σε βάρος ενός άνδρα, που επιτέθηκε στον ίδιο του τον πατέρα! Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, ένα άτομο τηλεφώνησε στο 112 και ανέφερε ότι βρίσκεται στα Βαλιμίτικα Αιγιαλείας και έχει υποστεί σωματικές βλάβες. Από την περιπολία του Α.Τ. Αιγιαλείας εντοπίστηκε έξω από το σπίτι ένας άνδρας και κατήγγειλε ότι ο γιος του, ο οποίος αναζητείται, του προκάλεσε σωματικές βλάβες χτυπώντας τον με τα χέρια του σε όλο το σώμα ενώ τον απείλησε ότι αν ενημερώσει την αστυνομία θα τον σκοτώσει.

Αλλά και στην Κω, ένας άνδρας κατηγορείται πως χτύπησε την σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους. Μάλιστα, από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι φέρει στη κατοχή του επαναληπτική καραμπίνα, η άδεια της οποίας έχει λήξει από το 2012 κι έτσι κατασχέθηκε. Ο άνδρας συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και για παραβάση του νόμου περί όπλων-παραβίαση όρων και προϋποθέσεων. Παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για την γυναίκα του, ενώ ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής της εισαγγελέα πλημμελειοδικείων Κω.

Revenge porn στο Μεσολόγγι

Τέλος, οι Αρχές του Μεσολογγίου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, παραβίαση του απορρήτου της επικοινωνίας και εκδικητική πορνογραφία.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, οι πράξεις αυτές διαπράχθηκαν σε βάρος της κατά το χρονικό διάστημα από το 2020 ως και πριν από μερικές ώρες, από τον σύντροφό της. Εντούτοις, η ίδια δεν επιθυμούσε την ποινική του δίωξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ