Νεα ερωτήματα απο τη δικηγόρο της οικογένειας της Κυριακής Γριβα για το μονταρισμένο βιντεο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα ερωτήματα γεννά η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβας, της 28χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, μετά το αίτημα που κατέθεσε για να κατασχεθεί όλο το οπτικοακουστικό υλικό.

«Καταθέσαμε αίτημα να κατατεθεί όλο το υλικό από τις κάμερες και η ανακρίτρια έδωσε άμεση εντολή από το ΑΤ και από τα γύρω Τμήματα, γιατί το υλικό που είχε στα χέρια της, ήταν κομμένο» επιμένοντας ότι, η εξήγηση που δίνει η Αστυνομία για λειτουργία της κάμερας μόνο με κίνηση, «δεν ευσταθεί καθόλου» λέει η Ελένη Τζούλη.

«Η ανακρίτρια είχε πέντε μπλοκαρισμένα βίντεο. Με το υλικό που έχει στα χέρια της δεν γίνεται έρευνα», συμπλήρωσε και έκανε γνωστό πως η μητέρα της Κυριακής θα μεταβεί στο Εσωτερικών Υποθέσεων όταν της το επιτρέψει η κατάστασή της.

Η νομικός είπε επίσης πως, σε ερώτησή της προς αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., για το αν το υλικό από τις κάμερες έχει κατασχεθεί ή παραδοθεί, από τους ίδιους τους ένστολους που είναι υπό τη διερεύνηση των Αρχών, η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: «αν σου απαντήσω θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο χαμός». Έτσι, σύμφωνα με την ίδια, «όλα δείχνουν πως το υλικό από τις κάμερες είναι μονταρισμένο».

Οπως είπε η κα Τζούλη, η διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο δολοφόνος, δεν επέτρεψε τόσο στον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η Εισαγγελία όσο και τον δεύτερο που έχει ορίσει η οικογένεια, να τον εξετάσουν, με τη δικαιολογία ότι, «δεν υπήρξε πρότερη ενημέρωση για τη μετάβασή τους στις φυλακές».

Καταγγέλοντας κωλυσιεργία στη διαδικασία είπε πως «θα αιτηθώ την επίσπευση όλων των διαδικασιών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ