Συνάντηση αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών ΗΠΑ- Τουρκίας στην Άγκυρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληροφορίες που ελήφθησαν από διπλωματικές πηγές, αναφέρουν ότι επιτεύχθηκε συμφωνία στον Στρατηγικό Μηχανισμό Τουρκίας-ΗΠΑ για την τρομοκρατία, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πρώτα στην Ουάσιγκτον τον Μάρτιο, καθώς  και σήμερα, 22 Απριλίου, στην Άγκυρα, αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα.

 Αντιτρομοκρατικές διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο χωρών υπό την προεδρία των Υπουργείων Εξωτερικών υποθέσεων έλαβαν χώρα στην Άγκυρα.

Εκφράστηκε ικανοποίηση κατά την επίσκεψη της Συντονίστριας Αντιτρομοκρατικής Αντιτρομοκρατίας του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Πρέσβειρας Ελίζαμπεθ Ρίτσαρντ στην Τουρκία κατά την εγκάρδια ανταλλαγή απόψεων.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών με τη συμμετοχή αρμόδιων τουρκικών και αμερικανικών θεσμών, συζητήθηκαν πολλά θέματα που σχετίζονται με την εθνική ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων των τρομοκρατικών οργανώσεων PKK/YPG/PYD, DHKP/C, DAESH και FETO.

Αναφέρθηκε ότι η Τουρκία, ως χώρα που έχει τεράστια εμπειρία στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και συνεχίζει με αποφασιστικότητα αυτόν τον αγώνα, θα συνεχίσει την ειλικρινή συνεργασία της με τους συμμάχους της και όλες τις χώρες που είναι αποφασισμένες να πολεμήσουν την τρομοκρατία για την καταπολέμηση όλων των μορφών και εκδηλώσεων της τρομοκρατίας, όπως σημειώνεται.

The Hellenic Information

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ