Συνταξιούχος απαντά στις καταγγελίες Καλλιάνου για την διάλυση της δημόσιας υγείας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξαλλος ο Καλλιάνος για την μεταχείριση του πατέρα του σε δημόσιο νοσοκομείο: «Θα το πληρώσουν ακριβά»

«Αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πάρα πολλοί άνθρωποι»

https://www.newsbreak.gr/ellada/588322/exallos-o-kallianos-gia-tin-metacheirisi-toy-patera-toy-se-dimosio-nosokomeio-ayto-poy-ekanan-tha-to-plirosoyn-akriva/

“” Εγώ σας υπόσχομαι ένα πράγμα. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πάρα πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν σε αυτό το δημόσιο νοσοκομείο από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες.»””

Αγαπητέ κύριε Καλλιανε

Είμαι 76 ετών συνταξιούχος, και λογικά, όχι μόνο καταλαβαίνω την στεναχώρια σας, αλλά πραγματικά συμπάσχω.

Επιτρέψτε μου όμως, μια παρατήρηση :

Όπως γνωρίζετε καλλίτερα από εμένα, ( αφού είσαστε μέλος του σημερινού συστήματος διακυβέρνησης ), η σημερινή κατάντια της δημοσίας περίθαλψης, είναι καθαρά σε διάλυση, με δυστυχώς, καμμιά αντίρρηση από εσάς, ωε συμφωνούντα με τις επιλογές και κινήσεις της κυβέρνησης, που την μετατρέπουν σε ολιγοπώλιο των ΑΡΙΣΤΩΝ .

Ίσως λοιπόν αγαπητέ κύριε Καλλιανε, η να είχατε αντιδράσει, ( στο σαφέστατα αυτό που όλοι βλέπουμε,  καθημερινά,  δηλαδή την κατάντια ΚΑΙ ΔΥΑΛΥΣΗ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ) , η έστω και σήμερα αν αντιδρούσατε σε αυτήν την μεθόδευση ,

να μην φτάνατε στο σημείο σήμερα, να βγαίνατε να κατηγορείται , ‘’ το δημόσιο νοσοκομείο ‘’,

αλλά αυτούς που το κατάντησαν έτσι, τους οποίους με περίσσια αγάπη καθημερινά στηρίζεται, και που συνεχίζουν να καταστρέφουν τη λέξη Δημοσια, την οποία εγώ ( και δεν ξέρω, πιθανά ?? και ο πατέρας σας ), πληρώνω, όχι μόνο τα 42 χρόνια εργασίας μου, αλλά ακόμη και σήμερα, με παρακρατήσεις από την σύνταξη μου. Ίσως λέω εγώ ο χαζός.

Ακόμη κύριε Καλλιανε, γιατί δεν πήγατε τον πατερά σας σε απογευματινά ιατρεία εντός του εθνικού συστήματος υγείας ???

Κύριε Καλλιανε, πραγματικά το λέω,( ως άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, πιθανά σαν τον πατερά σας ), εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον πατερα  σας, με όλη την καρδιά μου,

Αλλά, κύριε Καλλιανε,

Η διάλυση των πάντων για την μετατροπή του συστήματος ‘’ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ‘’ υγείας σε ιδιωτικό, ( και οποίος μπορεί, έχει καλώς, και οποίος δεν μπορεί, να πεθάνει, ( ξέρετε ότι το έχει πει δημοσια, εκλεκτό μέλος της κυβέρνησης σας  )) , είναι ένα σύστημα που εφαρμόζεται πλέον, με δυστυχώς, και την δική σας υπογραφή και συναίνεση. ΑΡΑ ???

Εκτός αν πραγματικά πιστεύατε, ότι διαλύοντας το σύστημα υγείας, οι ‘’ ημέτεροι ‘’ δεν θα έχουν πρόβλημα. !!! και αν έτσι, τότε είναι δυστυχώς χειροτέρα για εσάς.

Εύχομαι από βάθος καρδίας, κάθε καλό στον πατερα σας.

  1. Πολύ καλά τού τα λέει ο “ανώνυμος” συνταξιούχος του Καλιανου. Ότι στήριξε/ψήφισε …… απολαμβάνει!!!

  2. Αγαπητέ Συνταξιούχε,
    το δίκαιο βρίσκεται με το μέρος σας.
    Μην περιμένετε να το βρείτε όμως από αυτά τα τέρατα.
    Μην περιμένετε να ντραπούν, να λυπηθούν, να φιλοτιμηθούν.
    ΘΕΛΟΥΝ να διαλύσουν την Εθνική Δημόσια Υγεία γιατί έτσι βολεύει τους ολιγάρχες / “κλινικάρχες”.
    ΘΕΛΟΥΝ να πεθάνετε για να μη λαμβάνετε τη σύνταξή σας και να μην χρειάζεται να σας την πληρώσουν.
    Δεν πρόκειται να νοιαστούν για εσάς επειδή φωνάζει ο Καλλιάνος.
    Δεν πρόκειται να σας δουν ως άνθρωπο που αξίζει ανθρωπιά.
    Καταλάβετέ το, είναι συμμορία, είναι σπείρα, είναι μαφία.
    Δεν έπρεπε να είχαν εκλεγεί ποτέ, κανείς από αυτούς.
    Η θέση τους είναι στη φυλακή και πουθενά αλλού.
    Όμως, στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    Σας εύχομαι Καλή Υγεία και Καλή Τύχη!
    Με πολλή αγάπη,
    Ελευθέριος

  3. ΜΡΑΒΟ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΤΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ .. ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΉΦΟΥΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΜΟΝΟ..ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΗΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΕΧΑΣΑ ΚΙ ΕΓΏ..ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ ….ΣΤΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΌ…. ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΩ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12. …ΠΟΥ ΣΕ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΌ ΤΜΗΜΑ…ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΕΙΡΑΝ ..,Η ΧΑΜΕΝΗ….ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΆΨΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΜΕ ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ .17 ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΕΥΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΆΘΥΡΟ………ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΧΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ….Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗ..

  4. Μπράβο στον συνταξιούχο!!! Μακάρι να σκέπτονται έτσι οι περισσότεροι Έλληνες!!!!Το σύστημα που μας κυβερνά θα είχε χρεοκοπήσει εάν Όλοι οι Έλληνες έβλεπαν την πραγματικότητα κατάματα καί όχι με τις κομματικές παρωπιδες!!!Ο Κάλλιστος αυτό το σύστημα υπηρέτησε και ύμνησε.Τωρα που έτυχε σε αυτόν να πληρώσει την διάλυση του ΕΣΥ τώρα διαμαρτύρεται???? Πόσοι άνθρωποι πέθαναν στην πανδημία από έλλειψη ΜΕΘ???? Πόσοι άλλοι πέθαναν και πεθαίνουν κάθε μέρα από την διάλυση των νοσοκομείων και κέντρων υγείας??¿Ας ανοίξει τα μάτια του καί να δει ο ελληνικός λαός την εγκληματική πολιτική αυτής της κυβερνητικής παράταξης και να αποφασίσει μπροστά στην κάλπη για μια καλύτερη ζωή!!

  5. Θα τρίζουν το κόκαλα του Σωκράτη αλλά ΕΣΕΙΣ ΚΎΡΙΕ Καλλιάνε προλαβαίνετε ακόμα.
    Τα θερμά μου συλλυπητήρια,
    Καλό Παράδεισο να έχει

  6. Απο την μια τα χωνει στην δημοσια υγεια αλλα απο την αλλη λεει οτι δεν εχει κατι με τον Γεωργιαδη που ειναι και ο υπουργος για να μην χασει την θεση του..απο κει και περα τι να πουμε..αυτοι ειμαστε,κριμα μονο για τον ανθρωπο που εφυγε!!!

  7. Μόνο όταν φτάσει το λάκκο στην πόρτα τους ιδρώνει το αυτί τους
    Εγώ θα τους εύχομαι και του χρόνου τέτοια γεγονότα να τους βρουν .η ευγένεια έχει όρια

  8. Tora thimithikatai oloi pós to sistema ygeias pasxei Edo Kai tosa xronia ksexasatai epi PASOK tá mega fakelakia tá rancha stous diadromous mi tá rixnoumai ola STI kivernisi to sistima prepi na allaksei Kai I giatrei na a ameivontai sosta Kai na apoktoun sinidisei ti douleia Pou kanoun tote that exoumai ena ygeis IKA ektos kivernitika komatika daxtila

  9. Κε καλλιανε σας εκτιμώ……επειδή σας έτυχε αυτό το περιστατικό και φθάσατε στην πόρτα ενός νοσοκομείου τώρα αντιληφθηκατε σε τι κατάσταση είναι η δημόσια υγεία γιατρούς έχουμε καλούς(να ευχόμαστε να μείνουν εδώ στην Ελλάδα) να μην φύγουν έξω όπως πολλοί έχουν κάνει γιακαλλιτερες συνθήκες έχασα και εγώ ανθρώπους αγαπημένους σύζυγο και παιδι38 ετών ξοδευτηκαν πολλά χρήματα σε ιδιωτική κλινική για να μην πάει σε ΔΝ ένιωθε εκεί μεγαλύτερη ασφαλεια όχι σε γιατρούς αλλά σε καθαριότητα. και φροντίδα για να δώσει μεγάλο αγώνα απέναντι στον καρκίνο το πάλεψε επτά χρόνια για το παιδί του για την σύζυγό του για όλους εμάς που τον αγαπούσαμε αν ήταν σε ΔΝ δεν θα άντεχε ούτε ένα χρόνο τώρα εδώ που μένω σε χωριό του ΝΠ τρέμω ούσα 67 ετών μην με βρει κάτι το ΚΥ που υπάρχει είναι υποστελεχωμένο μετέφεραν τους γιατρούς στο Ν της πόλης αυτό το ΚΥ εξυπηρετεί όλο το ΝΠ (νότιο Πήλιο) τώρα λοιπόν που είδατε πόσο πάσχει το ΣΥ και ειδικά στην επαρχία σας παρακαλώ κάντε κάτι μαζί με τον υπουργός σας και την κυβέρνησης σας που υπόσχεται ότι όλα είναι καλά και ωραία τώρα την ύστατη στιγμή σας παρακαλώ ειδικά εμάς τους συνταξιούχους μας θεωρούν στημένες λεμονοκουπες μας κοιτούν απαξιωτικά τρέμω μήπως αρρωστήσω γιατί ιδιωτικά δεν μπορώ να πάω και πορευομαι μόνη μου στην ζωή κάντε κάτι σας παρακαλω

  10. Και δυστυχώς…ο πατέρας του πέθανε τελικά πληρώνοντας τις επιλογές του γιου του [“ο Θεός ας τον συγχωρήσει” τον άνθρωπο, γιατί το έχει ανάγκη το συγχώριο μέρες που έρχονται και γιατί ως συνταξιούχος κι εκείνος σίγουρα θα είχε δώσει τα μαλλιά της κεφαλής του σε εισφορές και φόρους, όπως άλλωστε όλοι οι συνταξιούχοι (επώνυμοι και ανώνυμοι δεν έχει σημασία τώρα πια καμία όπως είδαμε)…για να έχει τώρα πολύ δυστυχώς αυτό το άδικο τέλος].

  11. Κύριε Καλλιανε, να είστε καλά να θυμάστε τον πατέρα σας. Αλλά πριν δύο περίπου χρόνια έχασα την μητέρα μου με τον ίδιο τρόπο που χάσατε κι εσείς τον πατέρα σας. Γιατί σας φαίνεται παράξενη η συμπεριφορά των γιατρών. Πλούσιοι και φτωχοί έχουν το ίδιο τέλος, αν οι συγγενείς τους δεν βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη να πληρώσουν από τον τραυματιοφορέα, το ΕΚΑΒ, τον Διευθύνοντα του κάθε Νοσοκομείου. Εσείς ο ίδιος καταδικάσετε τον απλό άνθρωπο, αν δεν έχει χρήματα, να φεύγει ακλαυτος με την ψήφο σας.
    Βάλατε δικηγόρο τον Κούγια που με το καλημέρα ζητάει χιλιάδες ευρώ. Άρα στηριχθηκατε στην βουλευτική σας ιδιότητα, ότι έτσι θα σώσετε τον πατέρα σας. Για να δικαιωθείτε, πηγαίνετε στις εφημερίες των νοσοκομείων, δείτε τι τραβάει ο κοσμακης και κάνετε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Πολύ θα ήθελα να σας τα πω εκ του σύνεγγυς, γιατί μόλις 2 χρόνια πριν έχασα τη μητέρα μου και δεν έχω συνέλθει ακομα

  12. Ουε εάν ο απλός πολίτης πάρει την δύναμη στα χέρια του.
    Όχι δειλά-δειλά αλλά μαζικά.
    Γιατί όλοι βάζουν το χέρι βαθιά στη τσέπη σε θέματα υγείας, αλλά και όλοι μαζί ούτε γνωρίζουν-ούτε τους έχει ποτέ πέσει κάτι στην αντίληψή τους.
    Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα του απολογισμού.
    Αυτή την ώρα πληρώνουμε από εδώ και στο εξής με θέματα που προκαλούν πόνο, προσπαθούν να κρύψουν άλλως αποφύγουν την αλήθεια, δεν δύναται βεβαίως να τα συγκρατήσει η πραγματικότητα, αυτή που δεν θέλατε μια κατηγορία πολιτών να κοιτάξετε κατάματα.
    Σας άρεσε το ψέμα, σας άρεσε η παραπληροφόρηση, σας άρεσε ο διαχωρισμός, ανώτεροι θεού, ενδιάμεσοι
    προς υφαρπαγή ψήφου, κατώτεροι θεού.
    Μην τρομάζουν τα γεγονότα όπως τα εκθειάζει η καθημερινότητα, με τον καλύτερο απρόβλεπτο τρόπο.
    Μια χώρα που μας έμαθαν να ζούμε με δανεικά, να μην παράγουμε, να μας αρέσει το χρέος τι περιμέναμε να έχουμε ως αποτέλεσμα?
    Πόσες φορές στις αγορές η κυβέρνηση ΝΔ μέσα σε έξι χρόνια.
    Πόσα τα χρέη. Πως η αποπληρωμή τους?
    Γιατί εσύ συνταξιούχε η άλλοτε εργαζόμενε στήριξες με πάθος το ίδιο αρρωστημένο πολιτικό σύστημα?
    Το λυπηρό και εσύ που κάποτε τα είχες παστωμένα σε ξένους παραδείσους μάλλον ανησυχίες, οι πονοκέφαλο που προκάλεσες με την απληστία σου. (Είπαμε για πόσα ακίνητα?)
    Και επειδή μας βαραίνουν πολλά ως Δυτικό κόσμο της προόδου και της ευημερίας ποιες οι πόρτες που θα παραμένουν ανοιχτές στο αύριο και διαρκώς?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ