Το ξέσπασμα του Παύλου Ασλανιδη: Να έρθει σε εμάς ο πρωθυπουργός, να μας φέρει και τον Τριαντόπουλο, να μας τα πει κατάμουτρα αυτά τα πράγματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«, ξεσπαθώνει ο Παύλος Ασλανίδης, που έχασε τον 26χρονο γιο του Δημήτρη στο Εγκλημα στα Τέμπη, απαντώντας σε πρώτο πρόσωπο στον κυνικό Κυριάκο Μητσοτάκη που δήλωσε ανερυθρίαστα ότι εάν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω αυτό που θα άλλαζε θα ήταν η επικοινωνία για τη διαχείριση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος προκειμένου να μην αναδυθούν «θεωρίες συνωμοσίας».

«Μάλλον δεν τον πληροφορήσανε γι’ αυτό που συνέβη χθες τον ΠΘ ή μάλλον τον πληροφορήσανε και πήγε πάλι να πετάξει τις ευθύνες αλλού».

«Εγώ θέλω όχι πάλι να πάνε σε επιτροπές και να περάσει χρόνος. Εγώ απαιτώ σαν Έλληνας πολίτης την άρση της βουλευτικής ασυλίας και του Πλεύρη και του Μιχάλη Παπαδόπουλου και της Ζωής Ράπτη και του Τριαντόπουλου. Να κριθούν από τη δικαιοσύνη. Να πάνε στον ανακριτή και να σταματήσουν αυτό το μπαλάκι “το πάμε στον Άρειο Πάγο, το πάμε στη Βουλή, το γυρνάμε γύρω γύρω και στο τέλος θα αποφασίσουμε ότι δεν θα κάνει κανένας”»

«Να έρθει ο κ. Τριαντόπουλος να μας πει πού βρέθηκαν σε μια νύχτα 700 χιλιάδες ευρώ από την Περιφέρεια. Να μας πει για το τιμολόγιο που κόπηκε. Για την τηλεδιοίκηση της Λάρισας δεν δώσανε 200 χιλιάρικα και δώσανε 700 χιλιάρικα σε μια νύχτα για να κάνουν τη συγκάλυψη του αιώνα.
Η επικοινωνία στα Τέμπη ήταν το πρόβλημα που τη διακόψανε και σκοτώσανε τον κόσμο. Πώς βρέθηκαν τα λεφτά σε μια νύχτα;»

Για τις δηλώσεις των Βίκυ Φλέσσα και Γιώργου Αυτιά.
«Έτσι σας έχουν μάθει να λέτε; Είναι στην κυβερνητική γραμμή η Βίκυ Φλέσσα.
Εγώ ζητάω να αποσύρει την υποψηφιότητά της από ευρωβουλευτής. Δεν μπορεί αυτή η γυναίκα να πάει για ευρωβουλευτής.
Όπως και ο άλλος ο ανεκδιήγητος, ο Αυτιάς. Κι αυτός να αποσύρει, που είπε ότι οι γονείς που πονάνε δεν μιλάνε. Σώπα ρε Αυτιά, που θα μας πεις εσύ να μην μιλάμε. Άμα δεν μιλούσαμε θα βγαίναν όλα αυτά στη φόρα; Θα καθόμαστε στη σιωπή, σούζα; Έτσι σας έχουν μάθει να λέτε;»

«Ο αγώνας μας δεν είναι μόνο για τη μνήμη των παιδιών μας. Είναι πλέον και για να σωθούν τα επόμενα παιδιά της Ελλάδας….».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ