Ουκρανοι τουρίστες στην Κρήτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν επί κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η Ελλάδα πληρώνει τεράστιο τίμημα, οικονομικό και γεωπολιτικό, για να σταθεί δίπλα στο Κιεβο, αλλά οι Ουκρανοί κάνουν διακοπές!

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν αφήνει forum που να μην εμφανιστεί, δεν αφήνει διεθνές βήμα που να μην ανέβει, προκειμένου να εκλιπαρήσει και να ζητήσει οικονομική και στρατιωτική βοήθεια για την Ουκρανία. Την ίδια ώρα, οι Ουκρανοί καταφτάνουν στην χώρα μας για να κάνουν τουρισμό!

Από την μια η Δύση αξιώνει περισσότερες θυσίες από τους λαούς για να συνδράμουν τον ουκρανικό λαό και από την άλλη ο ουκρανικός λαός κάνει διακοπές.

  1. Βρισκόμαστε στη νέα τάξη πραγμάτων που θα ήθελαν πολύ να μας επιβάλλουν ως τρόπο ζωής.
    Ο θάνατός σου η ζωή μου.
    Θυμηθήκαμε ποτέ κάποια διαδήλωση από τον λαό της Ουκρανίας όσο διαρκεί η στρατιωτική επιχείρηση?
    Γράφτηκαν αλήθειες πόσοι οι μισθοφόροι που πολέμησαν η πολεμούν στην Ουκρανία?
    Υπάρχουν πληροφορίες πως επιλέγονται οι μισθοφόροι και τι ακριβώς παίζεται πίσω από όλο αυτό?
    Εκτός από σκόρπιες ελλιπής ειδήσεις τι πραγματικά έχει παιχτεί στην Ουκρανία η κοινή γνώμη έχει γνώση, διατηρεί σαφή εικόνα?
    Σε κάποια δήλωσή του ο Πούτιν έκανε αναφορά πως ο Ζελένσκι ξέρει γιατί έγινε αυτή η επέμβαση.
    Με τις αμφιβολίες να πληθαίνουν και όχι να μειώνονται αυτός ο κύκλος Ουκρανία όπως και ο επόμενος κύκλος Παλαιστίνη-Ισραήλ παίζονται πολλά συμφέροντα, εμπλέκονται πολλές πηγές και ο χορός καλά κρατεί καθώς διαμοιράζεται ο κόσμος αρχή μίας νέας χρονικής διάρκειας διαφοροποιημένη από όσα γνωρίσαμε μέχρι σήμερα.
    Και ας μη κάνουμε διαχωρισμό πρώτο βήμα προέκυψε η πανδημία που όπως τα υπολόγισαν μάλλον έπεσαν έξω ως προς το αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ