Νίκος Πλακιάς: Δημοσίευσε τρεις φωτογραφιες οι οποίες είναι τραβηγμένες από ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ από τον σταθμό τηλεδιοίκησης Λάρισας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επειδή ακούσαμε πολλά όλο αυτό το διάστημα για την τηλεδιοίκηση ότι λειτουργούσε κανονικά και ότι υπήρχε και όλα ειναι συνομωσίες κτλ
Θα σας δείξω τρεις φωτογραφιες οι οποίες είναι τραβηγμένες από ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ από τον σταθμό τηλεδιοίκησης Λάρισας.

Κοιτάξτε τα χαρτάκια στον πίνακα ,έτσι λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση εκείνη την ημέρα με χαρτάκια και σημειώσεις όπως αφήνετε στα ψυγεία σας στο σπιτι .

Είναι η ίδια τηλεδιοίκηση που τις επόμενες ημέρες πήγε ο υφυπουργός τότε μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος μαζί με τον Ζαχαριά Στουρνάρα και λέγαν ότι η τηλεδιοίκηση δούλευε και έφταιγε μόνο ο Σταθμάρχης και ο Στουρνάρας φώναζε τέλος προς όλους που προσπαθούσαν να εξηγήσουν ότι δεν δούλευε τίποτε και προστάτευε τον Παπαδόπουλο .

Εκείνος που έκανε τον επιβάτη και έλεγε ότι όλα είναι ωραία στον ΟΣΕ μετά από ένα μήνα ,ενώ αυτός ήταν διευθυντής συντήρησης ΟΣΕ .
Αυτός ήτανε ο ΟΣΕ που περηφανευότανε η κυβέρνηση της ΝΔ .

Αυτόν τον ΟΣΕ που αυτοί γνωρίζανε αλλά δεν μιλάγανε .
Σε αυτόν τον ΟΣΕ βάλαμε τα παιδιά μας .

(Θα σας παρακαλέσω μην αρχίσετε τις ερωτήσεις για τις φωτογραφιες )

IMG 6479

IMG 6480

IMG 6481

IMG 6482

https://twitter.com/plakiasnikos/status/1784282417676583157?s=61&t=69qM24fvfz5o3nkoW_wjtw

  1. Δυστυχώς όμως ο ελληνικός λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!!!Δεν ακούει τίποτα δεν τον συγκινεί τίποτα από αυτά!!!! Όσοι ψηφίζουν ΝΔ είναι συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα και στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ