Παύλος Πολακης: Το δημοσιο ξεφτιλισμα του Αδωνη στη Βουλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απαντηση μου επι προσωπικου στον Αδωνη Γεωργιαδη και τα ψεμματα που ειπε!!

Το δημοσιο ξεφτιλισμα του Αδωνη πριν λιγο στη Βουλη με την επι προσωπικου τοποθετηση μου ,οταν τολμησε να συγκρινει την ντροπολογια που εφερε για την εισοδο ιδιωτων γιατρων στο Εσυ με την πραξη μου ως υπουργος ,το Μαιο του 2017,να χειρουργησω τρια περιστατικα στο νοσοκομειο Ζακυνθου για να δειξω πως το νοσοκομειο ειμαι ασφαλες και ετσι να ξαναλειτουργησουν τα χειρουργεια του που κραταγε κλειστα μια τοπικη μαφια για να καλυψει Ιατρικα λαθη που ειχε κανει !!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!
Αλλα για ακροδεξιους θαυμαστες του Παττακου δυστυχως πατος στη διαστρεβλωση δεν υπαρχει !
Λες και εγω ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ για τα χειρουργεια αυτα οπως θα κανουν οι ιδιωτες που θα βαλει μεσα στα νοσοκομεια!!
Δειτε την ομιλια μου:

Η απάντηση του Π. Πολάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη επί προσωπικού

Θυμίζετε το ποίημα του Αναγνωστάκη ότι «φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά, πασχίζουν να βρουν λεκέδες στη δική σου».

Φέρατε ένα από τα χειρότερα νομοθετήματα σαν τον κλέφτη, χωρίς να περάσει από Επιτροπές, χωρίς να περάσει από διαβούλευση, γιατί ντρέπεστε το δημόσιο ξεφτίλισμα.

Τι κάνεις με αυτό το νομοθέτημα; Επιτρέπεις στην παρέα – γιατί εγώ θα τα λέω με ονόματα- Εξαδάκτυλου, Πατούλη, Ελευθερίου και διάφορων άλλων του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, που από χρόνια το ζητούν από πολλούς υπουργούς χωρίς ανταπόκριση, να φέρνουν πελάτες τους, να τους χειρουργούν κυρίως σε δημόσια νοσοκομεία, πληρώνοντας ένα αντίτιμο το οποίο θα το καθορίσεις με υπουργική απόφαση.

Αμφισβητείς τον πυρήνα της ύπαρξης του ΕΣΥ, που ήταν ότι ένας άνθρωπος που έχει δώσει εισφορές πρέπει να καλύπτεται δωρεάν, ισότιμα, έγκαιρα και αποτελεσματικά για την οποιαδήποτε υγειονομική του ανάγκη και αυτό το εγγυάται το κράτος μέσα από το ΕΣΥ.

Τολμάς και συγκρίνεις το ότι εγώ πήγα μετά από 6 μήνες, που είχαν κλείσει τα χειρουργεία της Ζακύνθου για να καλύψουν τις πομπές τους κάποιοι εκεί, λέγοντας ότι ένα καινούργιο νοσοκομείο (που είχε παραδοθεί πριν από 2 χρόνια) είχε πρόβλημα στα αέρια του.

Ναι, πήγα και ήταν τιμή του και καμάρι μου. Δεν ήμουν καν ιδιώτης, το είχα κλείσει το ιατρείο μου όταν ήμουν υπουργός. Αλλά πήρα την πολιτική ευθύνη, γιατί έχω και τον επιστημονικό τσαμπουκά, αφού το πας και έτσι – γιατί δεν είμαστε το ίδιο – να πάω και να αποδείξω διά της πράξης ότι το νοσοκομείο Ζακύνθου ήταν ασφαλέστατο. Χειρούργησα μαζί με άλλους συναδέλφους εκεί και έτσι άνοιξε το νοσοκομείο.

Και τολμάς βρε κακόμοιρε να συγκρίνεις αυτό με την ντροπιαστική τροπολογία;

Και όπως θα απαντάς, να απαντήσεις και σε 2 πράγματα:

Γιατί βάζεις να τσακώνονται Πτολεμαΐδα και Κοζάνη; Επειδή είσαι από το Αμύνταιο; Η Πτολεμαΐδα είναι κλειστή από τον Νοέμβριο.

Δεύτερον, θέλω να μου φέρεις το χαρτί που να δείχνει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα απογευματινά χειρουργεία, για τα 60.000.000 ευρώ που θα δώσουν για να καλύψουν 50.000 επεμβάσεις… Που έλεγες ότι αμέσως μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ