Τουρκία – Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε όρμησαν σε παίκτες της Μονακό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέφυγε η κατάσταση στην Τουρκία! Μεγάλη ένταση επικράτησε μετά το τέλος του Game 4 στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μονακό. Όλα αυτά αφότου η ομάδα του Πριγκιπάτου απέδρασε (62-65), στέλνοντας την προημιτελική σειρά -πριν το φάιναλ φορ του Βερολίνου- σε Game 5, στο Μόντε Κάρλο.

Την ώρα που οι παίκτες των φιλοξενούμενων έφευγαν από το παρκέ Ντιαλό και Μπλόσομγκεϊμ άνοιξαν διάλογο με Τούρκους οπαδούς στις θέσεις δίπλα στην πλάγια γραμμή, με αποτέλεσμα να προκύψει μεγάλη σύρραξη, να υπάρχουν σπρωξιές, κυνηγητό, αντεγκλήσεις και πληθώρα ιπτάμενων αντικειμένων προς πάσα κατεύθυνση.

Οι άνθρωποι και των δύο ομάδων μπήκαν στην μέση για να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους με τα επεισόδια να μεταφέρονται προς την φυσούνα και τον κόουτς της Φενέρ των Καλάθη, Παπαγιάννη, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να απολογείται λέγοντας «Ζητάω συγγνώμη από την Ευρωλίγκα και τη Μονακό. Αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα μου».

Τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι το πρόσωπο στο οποίο πήγε να επιτεθεί ο σταρ της Μονακό, Μάικ Τζέιμς, είναι ο γιος του προέδρου της γηπεδούχου. Ο Κερίμ Ραχμί Κοτς φαίνεται σε video να φωνάζει προς το μέρος των Ντιαλό – Μπλόσομγκεϊμ και στην συνέχεια να μπαίνει στο παρκέ και να χειρονομεί προς τους αθλητές των Γάλλων. Αμέσως μετά ακολούθησε έκρηξη από τον έξαλλο Τζέιμς, τον οποίο πήραν σχεδόν σηκωτό από το σημείο συμπαίκτες και αντίπαλοί του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ