Κεντροαριστερα: Απο το κακό στο χειρότερο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τραπέζια και τραπεζώματα που γίνονται σε σπίτια μαθαίνω εσχάτως και οι πληροφορίες μου αφορούν πολιτικούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της λεγόμενης Κεντροαριστεράς.

Ανάμεσά τους στελέχη του ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη, αλλά όχι εξ ονόματος του κυρίου Νίκου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη, αλλά όχι εξ ονόματος του κυρίου Στέφανου.

Οι μικτές αυτές συναθροίσεις καταλήγουν στο συμπέρασμα πως μετά τις ευρωεκλογές– ακόμη και την ίδια νύχτα- τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εάν το κόμμα του παραμείνει στην τρίτη θέση και με καθηλωμένα ποσοστά.

Περισσότερες πιθανότητες δίνουν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επιβιώσει πολιτικά όμως εκείνο που τούς ενδιαφέρει είναι το πώς θα μπορέσει να συγκροτηθεί ένα κοινό προοδευτικό μέτωπο κατά της δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Ένα τέτοιο σενάριο θα είχε ελπίδες με μέτριες έως και κακές επιδόσεις και των δύο κομμάτων.

Το βρίσκω λίγο δύσκολο με βάση τα σημερινά δεδομένα, όμως συγκρατώ την πρόσφατη πρόταση του κ. Κώστα Ζαχαριάδη για συγκρότηση προοδευτικού μετώπου και συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τις έδρες εφόσον το Εκλογοδικείο αποφασίσει για τη διενέργεια εκλογών στις περιφέρειες από τις οποίες θα εκπέσουν οι Σπαρτιάτες.

Συγκρατώ επίσης και την έμμεση υποστήριξη ενός τέτοιου σχεδίου από τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργο Βασιλειάδη για τον οποίο έμαθα ότι βρέθηκε προσφάτως σε πασοκικό μεγαλόσχημο τραπέζι αλλά δεν άνοιξε ιδιαιτέρως τα χαρτιά του. Και δεν ήταν μόνος.

«Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ» (από την εφημερίδα «Εστία»)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ