Τουρκία: Ξεκίνησε η ναυτική άσκηση Denizkordu-II/2024- Επίδειξη δύναμης στη Γαλάζια Πατρίδα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δέκα πέντε χιλιάδες άτομα συμμετέχουν στην άσκηση Denizkordu-II/2024 του τουρκικού πολεμικού ναυτικού που θα διεξαχθεί στη ‘Γάλαζια Πατρίδα’, γράφουν τουρκικά δημοσιεύματα.

Η άσκηση θα δώσει εμπιστοσύνη στους φίλους και φόβο στους εχθρούς. Η άσκηση, θα διεξαχθεί μεταξύ 7-18 Μαΐου στη Μαύρη Θάλασσα , τον Μαρμαρά , το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

2%CF%86%CE%B3%CE%B7%CE%B8%CF%86

 Στην άσκηση συμμετέχουν 100 πλοία επιφανείας, 8 υποβρύχια, 39 αεροσκάφη, 16 ελικόπτερα, 28 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και 7 μη επανδρωμένα πλοία.

Ο Αρχηγός Ναυτικών Επιχειρήσεων, Αντιναύαρχος Kaan Türkkan, δήλωσε ότι η άσκηση DENİZKURDU-II/2024 ήταν μια πραγματική άσκηση που πραγματοποιείται από τη Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ασκήσεων των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

3%CE%B3%CE%B7%CE%BE%CE%B2%CF%81%CE%B5

Σκοπός της άσκησης είναι η αξιολόγηση της επιχειρησιακής διαχείρισης και της αποτελεσματικότητας διαχείρισης των διοικήσεων που υπάγονται στις Ναυτικές Δυνάμεις, η αύξηση των επιπέδων επιχειρησιακής ετοιμότητας των στοιχείων που συμμετέχουν στην άσκηση, η διασφάλιση ότι το προσωπικό του αρχηγείου και τα στοιχεία που συμμετέχουν στην άσκηση βρίσκονται σε ένα πολύ απειλητικό περιβάλλον.

Επιπρόσθετα, ο στόχος είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων κρίσης, διορατικότητας και λήψης αποφάσεων και η δοκιμή διαδικασιών διαλειτουργικότητας μεταξύ άλλων διοικήσεων δυνάμεων και των στοιχείων που συμμετέχουν στην άσκηση.

4%CF%86%CE%B3%CF%86%CE%B7%CF%84%CF%83

Ο  Αντιναύαρχος Kaan Türkkan δήλωσε: « Συμμετέχουν 100 πλοία επιφανείας, 8 υποβρύχια, 39 αεροσκάφη, 16 ελικόπτερα, 28 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 7 μη επανδρωμένα θαλάσσια οχήματα, συνολικά 15 χιλιάδες προσωπικό. Θα συμμετάσχουν 2 ομάδες SAT (8 άτομα) και 3 ομάδες SAS (5 άτομα) όπως είπε.

Πρόσθεσε ότι το «Marlin İda” και τα 6 καμικάζι “Albatros İda”, που μόλις μπήκαν στον κατάλογο της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων, θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στις ασκήσεις και πρόσθεσε: “Αεροσκάφη επίθεσης, αεροσκάφη εναέριας προειδοποίησης και ελέγχου. Στην άσκηση θα συμμετάσχουν αεροσκάφη ρυμούλκησης στόχου, αεροσκάφη Α-400 Μ της Διοίκησης Πολεμικής Αεροπορίας».

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ