Εθνικός όλεθρος οι επιλογές Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι γνωστό τό ότι η Ελλάδα του Μητσοτάκη «μπλοκάρει» την σύνδεση της Αλβανίας ως πλήρες μέλος στην σύνδεση αυτής με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι επίσης γνωστό το ότι με την πιο πάνω ανακοίνωση Μητσοτάκη αμέσως αντέδρασε οξύτατα ο Γερμανός Καγκελάριος με επιχειρήματα που παρουσίασε όπως η χώρα αυτή καλύπτει όλα τα απαιτούμενα και τις υποχρεώσεις, για την σύνδεση της ως κράτος μέλος της Ε.Ε. (ποιος να το περίμενε;).

Είναι επίσης γνωστή η πρόσφατη ανακοίνωση Ευρωπαίας αξιωματούχου που δήλωσε ότι διμερείς «διαφορές» χωρών δεν είναι εμπόδιο σύνδεσης κάθε νέου μέλους που καλύπτει όλες τις άλλες υποχρεώσεις!

Με τα πιο πάνω δεδομένα, πως είναι δυνατόν να αποδέχεται ο Μητσοτάκης την «ιδιωτική» επίσκεψη Ράμα στην Ελλάδα, εκπέμποντας έτσι το μήνυμα της μη ύπαρξης έστω και διαφορών μεταξύ των δύο χωρών, αφού η εξολόθρευση της επίσημα και διεθνώςαναγνωρισμένης Ελληνικής μειονοτητας στην Αλβανική Βόρεια Ήπειρο, ένεκα εφαρμογής (διαίρει και βασίλευε) του Βρεττανικού δόγματος αμέσως με την λήξη του πολέμου το 45, η νικήτρια, ελέω ΗΠΑ/Ρωσία, Αγγλία, …καλά κρατεί.

Όλα αυτά χρεώνονται στην ανικανότητα Μητσοτάκη να χειριστεί αποτελεσματικά σοβαρές Εθνικές καταστάσεις «παίζοντας τις αγκαλιές» με τον Αλβανό όπως και με τον Τούρκο, άνευ λήψης εχέγγυων που να τις δικαιολογούν, βρίσκοντας ΑΜΕΣΩΣ μετά τα επιχείριση των εναγκαλίσεων εις βάρος της εναπομείνασας Ελληνικότητας όμορων περιοχών ή μνημείων, αφού τον έχουν στους «εγκεγραμμένους» καταχωρήσει άπαντες αφήνοντας τον μόνο μαζί με την Σακελλαροπούλου, να μας αντιπροσωπεύουν, διεθνώς, χωρίς αντίκρισμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ