Τρέχουν πανικόβλητοι στο Υπουργείο Υγείας μετά την ανακοίνωση Κασσελάκη – Τρόμος για τον Άδωνι Γεωργιάδη το isyriza

Η κίνηση ρουά ματ Κασσελάκη που γέμισε τρόμο τον Άδωνι Γεωργιάδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης προκαλεί τρόμο, αλλά και την πρώτη μεγάλη ρωγμή στον γυάλινο Πύργο της ΝΔ του Μητσοτάκη και καλεί τους πολίτες να εισφέρουν φωτογραφίες κ αποδείξεις για την κατάσταση του ΕΣΥ στον isyriza.gr

«Η χώρα αλλάζει κύριοι»

Εχουν περάσει δύο μέρες και οι καταγγελίες πέφτουν βροχή στο isyriza.gr που περιγράφουν την απόλυτη διάλυση του ΕΣΥ!

Στο Υπουργείο Υγείας έχουν χάσει τον ύπνο τους για αυτά που θα αποκαλυφθούν και είναι ήδη σε κατάσταση διαχείρισης κρίσεων να αντιμετωπίσουν τον τσουνάμι που έρχεται!

Οι καταγγελίες στο isyriza είναι τέτοιες, που ο Υπουργός Υγείας, δεν έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ και υποθέτουμε ότι προετοιμάζει τις δικαιολογίες για να μπαλώσει την ζημιά και την δυσαρέσκεια του Μαξίμου.

@avgerinosx

Η κίνηση ρουά ματ Κασσελάκη που γέμισε τρόμο τον Άδωνι Γεωργιάδη! Εχουν περάσει δύο μέρες και οι καταγγελίες πέφτουν βροχή στο isyriza.gr που περιγράφουν την απόλυτη διάλυση του ΕΣΥ! Στο Υπουργείο Υγείας έχουν χάσει τον ύπνο τους για αυτά που θα αποκαλυφθούν και είναι ήδη σε κατάσταση διαχείρισης κρίσεων να αντιμετωπίσουν τον τσουμάνι @skasselakis @adonis_georgiadis

♬ original sound – @avgerinosx – @avgerinosx

Οπως είπε και ο Στέφανος Κασσελάκης προχθές από την Ηγουμενίτσα:

«Εκινούμε ένα νέο μοντέλο πολιτικής. Είναι ένα μοντέλο το οποίο είναι γειωμένο στην κοινωνία. Είναι ένα μοντέλο το οποίο θα εγγυάται στους πολίτες ότι η εκπροσώπησή τους θα έρχεται μέσα όλη την ώρα. Θα ακούει και θα λογοδοτεί. Δεν θα κάνει στασίδι στα κανάλια να τους ειρωνεύεται. Η αλαζονεία αυτή θα τελειώσει. Ο γυάλινος πύργος του μονοπρόσωπου Μαξίμου θα τελειώσει. Θα αρχίσει ένα νέο μοντέλο πολιτικής στη χώρα μας. ‘Αλλη σχέση πολιτικών και πολιτών. Το εγγυώμαι αυτό. Και πρώτο βήμα είναι στο σύστημα Υγείας μας, που παροτρύνω τους πολίτες και τους εργαζόμενους του ΕΣΥ, να πάνε στο isyriza.gr, όπου μόλις έχουμε αρχίσει ένα μέρος της ιστοσελίδας που μπορείτε να αναρτήσετε φωτογραφίες και στοιχεία από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε».

Κλείνοντας υπογραμμίζει για την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «θα γίνει κοινωνική αντιπολίτευση και κοινωνικό ρεύμα και θα αλλάξουμε τη χώρα, είτε το θέλουν οι μηχανισμοί των συμφερόντων είτε όχι. Εμείς τη χώρα θα την αλλάξουμε προς την πρόοδο. Με αξιοκρατία και με αξιοσύνη. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ