Δίκη Folli Follie: Η εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για 3 κακουργήματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την απαλλαγή τους από τα κακουργήματα της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της κατάχρησης προνομιακής πληροφορίας
Την απαλλαγή του Δημήτρη Κουτσολιούτσου από τα κακουργήματα της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της κατάχρησης προνομιακής πληροφορίας ζήτησε η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Αντίθετα η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του για ηθική αυτουργία στην πλαστογραφία, τη χειραγώγηση της αγοράς και τη νομιμοποίηση εσόδων, όχι κατ’ επάγγελμα και όχι για όλα τα ποσά που αναφέρονται στο κατηγορητήριο.

Η εισαγγελέας ζήτησε επίσης την αθώωση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, την ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία από κοινού και την απάτη από κοινού, ενώ προτείνει την ενοχή του για τη χειραγώγηση της αγοράς και τη νομιμοποίηση εσόδων, όχι κατ’ επάγγελμα.

Η εισαγγελέας ζήτησε επίσης την απαλλαγή της Καίτης Κουτσολιούτσου για όλες τις πράξεις, όπως επίσης των Εμμανουήλ Ζαχαρίου, Φραγκίσκο Γρατσώνη, Γιώργο Αλαβάνο, Γιώργο Βαρθαλίτη και της Χρυσούλας Τσακαλογιάννη.

Παράλληλα πρότεινε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Κωνσταντίνου Στελλούδη. Όσον αφορά την Ειρήνη Νιώτη, προτείνει την αθώωσή της για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, το έγκλημα της απάτης και της πλαστογραφίας και προτείνει την ενοχή της για συνέργεια τόσο στη χειραγώγηση αγοράς όσο και της νομιμοποίησης εσόδων.

Τέλος, όσον αφορά τον Ιωάννη Μπεγιέτη, η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή του για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και την άμεση συνέργεια στην απάτη και τη νομιμοποίηση εσόδων και την ενοχή του για τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και της χειραγώγησης της αγοράς.

avgi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ