Νέες αποκαλύψεις και στοιχεία για το κύκλωμα εκβιαστών της Χαλκίδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα εκβιαστών που δρούσε με κέντρο την ΔΟΥ Χαλκίδας. Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας είναι ενδεικτικά της θρασύτητας και της αλαζονείας των μελών του. Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας και μια ακόμη υπάλληλος κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενες ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Τα πρώτα λόγια της διευθύντριας

Οι δύο γυναίκες που οδηγήθηκαν στην φυλακή είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ τους και η υπάλληλος συνόδευε τους επιχειρηματίες θύματα στο γραφείο της διευθύντριας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, μια αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης της προϊσταμένης στην ΔΟΥ αποκάλυψε τα πρώτη της λόγια.

«Κατά την παραμονή της (σ.σ. η προϊσταμένη) στην Υπηρεσία μας και εξεταζόμενη προφορικά μάς ανέφερε ότι το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ που πήρε σήμερα από τον επιχειρηματία, το οποίο βρέθηκε εντός φακέλου στο γραφείο της, ήταν για την ίδια, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες που αφορούσαν στην επιχείρησή του.

Επίσης, ανέφερε ότι την προηγούμενη Παρασκευή 17.05.2024 έλαβε ξανά 10.000 ευρώ από τον ίδιο επιχειρηματία και το ποσό το μοιράστηκαν η Β.Ε. (67χρονη εφοριακός), που πήρε 5.000 ευρώ, μαζί με τον Μ.Σ. (εφοριακό), που πήρε 3.000 ευρώ, και τον Τ.Δ. που πήρε 2.000 ευρώ, χωρίς να λάβει η ίδια κάτι» ανέφερε.

Όπως αποκάλυψε η αστυνομικός, η προϊστάμενη ανέφερε στις Αρχές ότι επί χρόνια υπάλληλοι ελάμβαναν παράνομα χρηματικά ποσά και όταν την προσέγγισαν οι δύο γυναίκες, η 67χρονη και η διεκπεραιώτρια, της είπαν ότι δεν θα μπορούσε να τους πιάσει κανείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ