ΔιαπρεπήςΈλληνας μετανάστης εξηγει στον Παναγιώτη Παυλο γιατί δεν θα ψηφίσει με επιστολική ψήφο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χθες στο Σικάγο ενημερώθηκα από διαπρεπή Έλληνα μετανάστη, ο οποίος μου εξήγησε το (αυτονόητο) γιατί δεν θα ψηφίσει με επιστολική ψήφο, για κάτι που δεν γνώριζα.

Σας μεταφέρω όσα μου είπε verbatim: “Η #Ασημακοπούλου είχε ενεργά στηρίξει πέρυσι (2023) προεκλογικά την #Κεραμέως με όλα τα μέσα που η ίδια διέθετε· γι’αυτό και η Υπουργός της ανταπέδωσε τη στήριξη αμέσως μόλις τοποθετήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, παρέχοντάς της τις λίστες ψηφοφόρων εξωτερικού. Ήταν συμφωνημένο εξ αρχής μεταξύ τους αυτό που έγινε”.

Δεν εξεπλάγην ακούγοντάς τον, καθώς ήμουν ίσως ο μόνος που από την πρώτη στιγμή κατήγγειλα δημόσια και ονομαστικά την @nkerameus για την τεράστια πολιτική ευθύνη της στο #GrDPRGate, καθώς και τμήμα ευθύνης στην απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου, έχοντας οδηγηθεί σε αυτή τη διαπίστωση με αναλυτική σκέψη και προσεκτική μελέτη όλων των δεδομένων που συνέλεγα από την 1η Μαρτίου. Αλλά όσο να ‘ναι, με εντυπωσίασε αυτή η μαρτυρία εξ Αμερικής για το αλισβερίσι.

Κι όλο αυτό, για να καταφέρει απλώς η Κεραμέως να συλλέξει μόλις 49.000 εγγραφές ομογενειακής επιστολικής ψήφου. Με τους Έλληνες στην ευρύτερη περιοχή του Σικάγο μόνον να αριθμούν περίπου 150.000!

Καταλαβαίνετε το μέγεθος του φιάσκου. Όπως και καταλαβαίνετε -και δεν κάνω κομματική κριτική- αυτή η κυβέρνηση είναι χειρότερη από του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνον στην ανικανότητα -στην οποία μιμούνται τους προκατόχους τους- αλλά και κατά το ότι οι άλλοι δεν υποκρίνονταν πασχίζοντας να κρύψουν την αθλιότητά τους. Αντιθέτως.

Ενώ αυτοί προσπαθούν να τη βάλουν κάτω από το χαλί, με αποτέλεσμα να είναι και πιο επικίνδυνοι για το κοινό καλό, και ασφαλώς αθλιότεροι ως κόμμα και ιδιοτελή πολιτικά όντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ