Ενδιαφέρον τρόπος χειραγώγησης των Ευρωεκλογών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Βασίλη Βιλιάρδου

Όπως πληροφορηθήκαμε, εμφανίσθηκε στις κυριακάτικες εφημερίδες μία κοινή καταχώρηση της πολυεθνικής Παπαστράτος, με το «τουρκόφιλο» ΕΛΙΑΜΕΠ – με ένα ακρωνύμιο που όταν το σάρωνε ο αναγνώστης, έβγαζε τα εξής:

(α) τι είναι (δήθεν) το ΕΛΙΑΜΕΠ (=Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής) που παίρνει κρατική επιχορήγηση από το υπουργείο ανάπτυξης (με το άρθρο 52 του Ν. από 13.06.2020 επί Α. Γεωργιάδη – αν είναι δυνατόν, αφού μόνο με την ανάπτυξη δεν ασχολείται) και

(β) ότι οι Έλληνες στις εκλογές πρέπει να ψηφίσουν για την Ευρώπη της (Νέας) Δημοκρατίας, της ισότητας, καθώς επίσης της συμπεριληπτικότητας!

Δηλαδή υπέρ των κομμάτων του δικαιωματισμού (woke agenda), του γάμου των ομοφυλοφίλων, της νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών, της εισαγωγής φθηνών ξένων εργαζομένων για να πιέζονται οι μισθοί των Ελλήνων, της πολυπολιτισμικότητας, των ΛΟΑΤΚΙ κλπ. – κάτι που ασφαλώς αποτελεί πολιτική προπαγάνδα.

Θεωρήσαμε πάντως παράδοξο να χρηματοδοτείται μία τέτοια καμπάνια από μία μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, όπως η Παπαστράτος – η οποία προφανώς δεν πρέπει να παρεμβαίνει στις εκλογές, επηρεάζοντας ψηφοφόρους. Ελπίζουμε βέβαια να κάνουμε λάθος ή/και να είναι εσφαλμένη η πληροφόρηση μας – αφού είναι αδιανόητο να χορηγεί τέτοιες διαφημίσεις μία πολυεθνική η οποία, εάν το έκανε, ασφαλώς θα το είχε συνδέσει με ανταλλάγματα.

Πόσο μάλλον σε συνεργασία με το ΕΛΙΑΜΕΠ που αποτελεί «κόκκινο πανί» για εκείνους τους Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους – οι οποίοι είναι εναντίον της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου όπου, εξ όσων γνωρίζουμε, το ΕΛΙΑΜΕΠ τάσσεται υπέρ. Ευχόμαστε πάντως να μην επηρεαστούν οι Πολίτες στις Ευρωεκλογές – επιβραβεύοντας τέτοιες μεθόδους χειραγώγησης τους.

Κυρίως όμως να περιορισθούν τα ποσοστά της ΝΔ κάτω από το 25% – έτσι ώστε να αλλάξει η αποτυχημένη της πολιτική στην Οικονομία, ειδικά όσον αφορά την ακρίβεια, την υπερφορολόγηση, τα τεκμήρια κερδοφορίας, την ασυδοσία των τραπεζών, την αισχροκέρδεια των καρτέλ κλπ., καθώς επίσης να πάψουν να είναι τόσο αλαζονικοί οι υπουργοί της, ψηφίζοντας ότι θέλουν, χωρίς να δίνουν σημασία στις απόψεις της αντιπολίτευσης και αδιαφορώντας εντελώς για τους Πολίτες!

Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα δεν είχε ποτέ μέχρι σήμερα τέτοια χάλια – όπως το να εμφανίζεται υποτελής της Τουρκίας, να μας βρίζει μέσα στη χώρα μας ο Αλβανός, να μας περιγελάει ο Σκοπιανός και να μας απειλεί/φοβερίζει ο Λίβυος. Με τις πρώην δημόσιες υπηρεσίες που έγιναν ιδιωτικές να μην εξυπηρετούν τους Πολίτες, βάζοντας απλά αυτόματο τηλεφωνητή – ενώ με τη Δικαιοσύνη να συμβουλεύει τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, να πάνε στην εκκλησία για να παρηγορηθούν!

  1. Παρακαλώ σκεφτείτε πραγματικά αν είχαμε ποτέ άλλοτε περιπέσει σε τέτοια κατάντια, και αν κάνω εγώ λάθος και είμαι εγώ ο υπερβολικός, τότε εγώ να σας ζητήσω και συγγνώμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ