Σκάνδαλο “Ασημακοπούλου”: Φορτώνουν το πρόστιμο στον ελληνικό λαό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την οργή της αντιπολίτευσης προκαλεί η επιβολή προστίμου 400.000 ευρώ από την ΑΠΔΠΧ στο υπουργείο Εσωτερικών για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων τα οποία έφτασαν στα χέρια της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, προκειμένου να διαφημίσει την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

Την ώρα που η γαλάζια ευρωβουλευτής καλείται να πληρώσει πρόστιμο 40.000 ευρώ, το πρόστιμο μαμούθ που επιβλήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών για τη διαρροή, θα το πληρώσει ο λαός και όχι τα πρόσωπα που ευθύνονται για το σκάνδαλο.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ άσκησαν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και ζήτησαν ευθέως την παραίτηση της υπουργού Νίκης Κεραμέως, για την οποία δήλωσαν ότι είναι έκθετη και δεν της έχουν καμία εμπιστοσύνη γιατί «λέει ψέματα». Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε πως γίνεται απόπειρα συγκάλυψης, κάνοντας λόγο για τριγωνική σχέση Υπουργείου Εσωτερικών, Μεγάρου Μαξίμου και γραφείων της ΝΔ.

Από τη Ρόδο, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι το πρόστιμο πρέπει να πληρωθεί από επιχορήγηση της ΝΔ: «Το σκάνδαλο με τα e-mail που πήρε παράνομα η κα. Ασημακοπούλου από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, οδήγησε την Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να βάλει πρόστιμο 400.000 ευρώ στο Υπουργείο Εσωτερικών. Το πρόστιμο για τη διαφθορά της Νέας Δημοκρατίας δεν θα το πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος. Πρέπει αυτά τα χρήματα να παρακρατηθούν από την κρατική επιχορήγηση, που παίρνει η Νέα Δημοκρατία».

«Φορτώνουν το πρόστιμο στον ελληνικό λαό»

Την έντονη αντίδρασή του εξέφρασε και ο Κυριάκος Βελόπουλος: «Για την υπόθεση του υπουργείου Εσωτερικών και της νοθείας, δεν φτάνει που νοθεύουν τις εκλογές στη ΝΔ, δεν φτάνει που δεν αφήνουν να ελέγξουμε το λογισμικό στη ΝΔ, δεν φτάνει που αράδιασαν τόσα ψέματα στη ΝΔ, τώρα το πρόστιμο το φορτώνουν στον ελληνικό λαό», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συμπλήρωσε: «Φτάνει η κοροϊδία. Φτάνει η ληστεία των Ελλήνων. Παραίτηση όλων των εμπλεκομένων υπουργών και τα πρόστιμα από την τσέπη τους να τα πληρώσουν, οι νοθευτές της Δημοκρατίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ