Τρομερές καταγγελίες του Παύλου Ασλανίδη για τα Τέμπη: Κρύβουν τα νέα ευρήματα λόγω εκλογών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν μασάει τα λόγια του ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που δολοφονήθηκε στα Τέμπη. Ενας ασταμάτητος χείμαρρος ”Στο Κόκκινο”.

Εχουν βγει όλα τα αποτελέσματα και από τα υπόλοιπα ευρήματα από τα χωράφια που πέταξαν τα υπολείμματα των παιδιών μας αλλά τα καθυστερούν επίτηδες, λόγω των εκλογών.

Τα ποσοστά τους, οι καρέκλες τους και οι τσέπες τους, μόνο αυτό τους ενδιαφέρει, τίποτα άλλο.

Την δικαιοσύνη αν δεν την ενοχλείς, δεν κάνει τίποτα.

Στην Κέρκυρα προπηλακίσανε – και όχι μόνο, της έκαναν και μελανιές -την κόρη του Νίκου Πλακιά και της έκανε μαθήματα δημοκρατίας ο άνθρωπος που σε μια νύχτα ξεμπάζωσε και μπάζωσε τον τόπο του δυστυχήματος και πέταξε τα υπολείμματα από τις αδερφές της και την ξαδέρφη της σε τρία οικόπεδα στην Λάρισα, δεξιά και αριστερά.

Βράβευσε και τον Τριαντόπουλο έμαθα η εκκλησία της Κρήτης, να τον ξεπλύνουν στα μάτια του κόσμου. Και τους μαφιόζους έτσι τους βραβεύουνε, πάνε στις εκκλησίες και τους βραβεύουνε. Και βάζουν και εκκλησάκια εκεί που δολοφονούν όπως μας έβαλε και εμάς ο Αγοραστός αυτό το επαίσχυντο εκκλησάκι στον τόπο της τραγωδίας…

Ο Φλωρίδης, μετά την ταυτοποίηση του ενός οστού 15 μήνες μετά, που μας είπε ότι είμαστε για τα μπάζα, θα παραιτηθεί; Θα πάει να πεταχτεί μόνος του σε τίποτα μπάζα τώρα; Που μας κουνούσε και το δάκτυλο;

Ο πρωθυπουργός που κοιτούσε τα θεωρεία και έλεγε ”σας κοιτάζω στα μάτια, δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη, όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας” αλλά δεν υπήρχε κανένας συγγενής μέσα, θα παραιτηθεί;

Το χειρότερο είναι πως πέρασε ένας χρόνος από το αίτημα που κάναμε για το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες στον εμπορικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, έχει σταλεί στην Αγγλία και δεν έβρισαν μεταφραστή να μεταφράσει από τα αγγλικά στα ελληνικά, μάθαμε πως έγινε επανάκτηση του αρχείου αλλά και αυτό, λόγω των εκλογών, το κρύβουν.

Αλλά και τα αποτελέσματα από τα δείγματα των χημικών που στάλθηκαν στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο έχουν βγει και ούτε αυτά τα δίνουν στην δημοσιότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ