Ο Παναγιώτης Παύλος για το τουρκικό αποσχιστικό κόμμα της Άγκυρας και της ΜΙΤ στη Θράκη: Μην το ψηφίσετε – Όχι άλλη Κερκόπορτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτές τις ημέρες στο Σικάγο και στα αεροπλάνα συνάντησα αρκετούς Έλληνες, εντελώς τυχαία· είμαστε παντού, βλέπετε. Κάθε λογής και τάξης. Από ιδιοκτήτες εστιατορίων και μεροκαματιάρηδες, μέχρι συμβούλους στην JP Morgan, γιατρούς, καθηγητές πανεπιστημίου συναδέλφους, και άλλους.

IMG 8549

Ευρωεκλογές 2024: Η λίστα των κομμάτων της επιστολικής ψήφου.

«Σε ακούω στον Γιώργο Σαχίνη, μου έλεγε ένας, σε διαβάζω στην Hellas Journal του Μιχάλη Ιγνατίου άλλος, σε είδα στον Πάρη Καρβουνόπουλο τρίτος, ακούω τον Σάββα Καλεντερίδη που σε ανέφερε κάποιες φορές, άλλη, σε άκουσα στην ΕΡΤ στην εκπομπή «Έλληνες Παντού», του Θάνου Χούπη, που ξεμπρόστιασες την Ασημακοπούλου, είπε μια άλλη κυρία, είχα διαβάσει ένα περσινό κείμενό σου στη Real του Νίκου Χατζηνικολάου για τους κατευναστές και τα Ελληνοτουρκικά κι αγωνιώ, μια άλλη κυρία».

Διάφοροι άνθρωποι, άγνωστοι, με συγκινητική αγάπη όμως κι έκδηλη μεγάλη έγνοια για την πατρίδα. Συγκλονιστική πραγματικά η ζωντάνια κι η ανησυχία των ομογενών Ελλήνων για τον τόπο μας.

Ένας, μάλιστα, που εγγράφηκε να ψηφίσει επιστολικά, ήρθε και μου λέει: «Να σου στείλω τις επιλογές που έλαβα στον φάκελο, να μου προτείνεις τί να ψηφίσω, διότι ζω 35 χρόνια μακριά από την Ελλάδα και δεν έχω ιδέα ποιό από τα υποψήφια κόμματα είναι καλό για την Ελλάδα μας;»

Και μου έστειλε το ψηφοδέλτιο της επιστολικής ψήφου (εικόνα επάνω). Στο ψηφοδέλτιο αυτό κάνει πρεμιέρα, μαζί με την επιστολική ψήφο, σε έντυπο κρατικό έγγραφο της Ελληνικής Δημοκρατίας (!) -το DEB (Κόμμα Ειρήνης, Ισότητας και Φιλίας) είχε κατέβει και στις προηγούμενες ευρωεκλογές σαρώνοντας, μολονότι δεν έβγαλε Ευρωβουλευτή- το πλέον αλλόκοτο στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της πατρίδας μας αυτοαποκαλούμενο ΤΟΥΡΚΙΚΟ κόμμα που βάσει καταστατικού του είναι ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟ, εργάζεται την ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ της Θράκης και τη βίαιη ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ της μουσουλμανικής μειονότητας Ελλήνων πολιτών, σε πνεύμα ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗΣ της Θράκης, Μακεδονίας, και Ηπείρου, συνεργαζόμενο με «Μακεδόνες» και άλλους μισέλληνες Ελλαδίτες.

Του το επισημαίνω ως ακολούθως και του λέω: «Καταρχήν ΜΗΝ τυχόν διανοηθείς και ψηφίσεις αυτό που σου έχω σημειωμένο με κίτρινο και κόκκινο… Αυτοί είναι πράκτορες της ΜΙΤ, εγκάθετοι της Άγκυρας, εχθροί της Ελλάδας»!

Δεν με πίστευε. «Μα πώς γίνεται έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών της Ελλάδος να διαφημίζει τουρκικό κόμμα;», με ρώτησε. Επανέλαβα: «Προς Θεού! Μην κάνετε το λάθος και ψηφίσετε το τουρκικό αποσχιστικό κόμμα της Άγκυρας και της ΜΙΤ στη Θράκη!»

Καταλαβαίνετε τί ζούμε;

Είναι πραγματικά να τραβάς τα μαλλιά σου με τις ατραπούς στις οποίες οδηγούν την πατρίδα μας οι εν Αθήναις ελίτ των απάτριδων οπορτουνιστών…

* Γράφηκε στο αεροπλάνο, επιστρέφοντας από το Σικάγο στο Όσλο, τη Δευτέρα 27/5/2024.

Πηγη: Παναγιώτης Παύλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ