Θυμάστε την περήφανη ομιλία στο Κογκρέσο; Πάει και αυτή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

F16 στην Τουρκία: Οι λεονταρισμοί κάθε δεδομένου & προβλεψιμου συμμάχου, καταλήγουν πάντα σε ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

18/5/22: ο Κ.Μητσοτάκης ζητάει απ το Κογκρέσο να μπλοκάρει την προμήθεια & την αναβάθμιση 119 F16 στην Τουρκία.

7/6/24: Το state department & το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αποφασίζουν την ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ 40 νεων & την αναβάθμιση 79 F16, χωρίς όρους & προϋποθέσεις (να μην πετούν στο #Αιγαίο)

Δείτε το χρονικό:

  1. Εάν πράγματι έχει τοποθετηθεί όπως διαβάζουμε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Time, τι είναι αυτό που αφήνει ασάφειες ως προς το τι έχει πληρώσει η Δυτική Ευρώπη προς όφελος και μόνο των Η.Π.Α. και εις βάρος των δικών της λαών.
    Για να μην ακολουθούν οι χώρες τους δικούς τους σχεδιασμούς, δηλαδή να επιλέγουν πολιτική πορεία διάφορη των υποδείξεων ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ χωροφύλακες.
    {{{<>
    «Για αυτό δεν μπορούμε να αφήσουμε το ΝΑΤΟ να αποτύχει», τόνισε ο Biden.
    O Biden έχει δίκιο: Η ήττα του δυτικού συνασπισμού στην Ουκρανία θα οδηγήσει στην κατάρρευση της επιρροής των ΗΠΑ στην Ανατολική Ευρώπη.
    Σε αυτήν την περίπτωση, η Ευρώπη δεν θα είναι πλέον σε θέση να αρνηθεί ότι η Ουάσιγκτον την έσυρε σε μια περιπέτεια, την εξέθεσε σε επίθεση και συγκρούστηκε με τον ισχυρό ανατολικό γείτονά της (Ρωσία), πληρώνοντας όλες τις συνέπειες ενός καταστροφικού πολέμου.}}}
    Η Ευρώπη πόσο αντέχει ακόμη να παραδεχθεί τα λάθη της.
    Πόσο πιστεύει ότι αντέχει αυτό το υπάρχον σύστημα μπορεί να έχει διάρκεια εις βάρος των λαών, των κρατών, της υποκρισίας και της δυστυχίας.
    Η σωστή και η λάθος πλευρά της ιστορίας ανοίγουν τα χαρτιά τους από τους ίδιους τους πρωτεργάτες κύριους υπεύθυνους που έστησαν όλο αυτό το παιχνίδι στις πλάτες των λαών.
    Για ποιο κογκρέσο μιλάμε σήμερα.

  2. Με βάση λοιπόν τα λόγια τους Αμερικανού προέδρου εάν η Αμερική αφήσει την Ουκρανία να πέσει στη περίπτωση αυτή η Πολωνία απομακρύνεται από τις ΗΠΑ και όλες οι χώρες κατά μήκος των συνόρων με την Ρωσία πραγματικών συνόρων όχι φανταστικών Βαλκάνια έως και Λευκορωσία θα επιλέξουν δικούς τους σχεδιασμούς πολιτικής πορείας.
    Ας μην παραβλέπουμε λοιπόν τι αίμα έχει χυθεί στην Ουκρανία.
    Ας μην ξεχνάμε τα ποσά που έχει πληρώσει η Ε.Ε. για να διατηρήσει αυτό τον πόλεμο στην Ουκρανία.
    Ας μην ξεχνάμε το παραμύθι από τα ΜΜΕ πλύσεις εγκεφάλου για απειλές από Ρωσία, για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, για Πυρηνικά Όπλα για καταστροφή της ανθρωπότητας.
    Ωραία η Αμερική πέρα του Ατλαντικού χιλιάδες μίλια μακριά, μα η Δυτική Ευρώπη, γειτονιά, τι είδους εξέχουσες προσωπικότητες έχουμε επιλέξει ώστε να φροντίζουν για την ασφάλειά μας τρομάρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ