Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ανδρέας Λοβερδος που κατάφερε να ξεπεράσει το 1%

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους ψηφοφόρους που προτίμησαν τους Δημοκράτες σε αυτές τις εκλογές, τους υποψηφίους και τα στελέχη του κόμματος. 

Oι προσδοκίες μας ήταν προφανώς μεγαλύτερες, οι στόχοι μας ήταν πολύ μεγαλύτεροι και δεν επιτεύχθηκαν. Ο περιορισμένος χρόνος, οι 2,5 μήνες που είχαμε να τρέξουμε, δεν έφτασαν για να φτάσουμε σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Από την άλλη, η αποχή ήταν τέτοια που δεν επέτρεψε σε αυτούς που ήθελαν να στείλουν μήνυμα να το στείλουν με θετική ψήφο στους Δημοκράτες. Εύχομαι οι 21 Έλληνες, Ελληνίδες αντιπρόσωποι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να κάνουν ό,τι μπορούν καλύτερο για την Ευρώπη, για την Ελλάδα.

Τους ζητώ να συγκροτήσουν την εθνική ομάδα, την εθνική Ελλάδος, για να υπερασπιστούν την πρόοδο της Ευρώπης, αλλά και τα αδιαπραγμάτευτα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Είμαι εδώ, παραμένουμε, οι Δημοκράτες έχουμε πολλές φιλοδοξίες, πολλά πράγματα να κάνουμε. Οι λόγοι για τους οποίους ιδρυθήκαμε δεν εξέλιπαν, συνεχίζουμε.

  1. Ήταν αναμενόμενο ο μοναδικός φερέγγυος και σοβαρός υποψήφιος να πατώσει. Ο ελληνικός λαός θέλει Κασσελάκηδες και ψεκασμένους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ