Ιωάννης Φιλιππάκης για τις ευρωεκλογές: Τι δεν κατάλαβαν άραγε;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από προχθές το βράδυ ακούω και βλέπω περισπούδαστες αναλύσεις διάφορων ανευθυνοϋπεύθυνων, σχετικοάσχετων όσον αφορά τα συμπεράσματα που πρέπει να εξαχθούν από τις ευρωεκλογές. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ας αρχίσουμε από την Ευρώπη!

Από τον εκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη

Αλήθεια, τι δεν κατάλαβαν οι αστέρες-σχολιαστές από το μήνυμα των λαών της Ευρώπης; Οτι δεν αντέχουν πλέον να συγκατοικούν με όλες τις φυλές του κόσμου, σε σημείο μάλιστα να θεωρούνται φιλοξενούμενοι στο ίδιο τους το σπίτι; Συνεχίστε την ανάγνωση.

 1. Από αυτές τις στιγμές που δεν μας χωράει ο τόπος.
  Να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις οι ειδικοί που μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια.
  Αυτοί που υπογράφουν τους εξοπλισμούς για την ασφάλεια και την θωράκιση της χώρας
  Αυτοί που κάθε χρόνο ψηφίζουν προϋπολογισμό στη Βουλή των Ελλήνων με ειδικό λογαριασμό για τον εξοπλισμό.
  Να δώσουν απαντήσεις οι εκάστοτε υπουργοί του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
  Αυτό το άρθρο να παίξει σε κάθε Μ.Μ.Ε. να το διαβάσει ολόκληρο το Πανελλήνιο.
  Να το διαβάσει η κάθε Ελληνίδα που την καλείται να γεννήσει ,να μεγαλώσει παιδιά, να τα στείλει να υπηρετήσουν την πατρίδα.
  Να το διαβάσει ο κάθε ψηφοφόρος να αναλογιστεί τι επιλέγει κάθε φορά που ψηφίζει και να ερωτηθεί από μόνος του, εάν διαθέτει αντίληψη που πηγαίνουν οι φόροι που πληρώνει για την λειτουργία και την ασφάλεια του κράτους.
  Με παλαιά ξεπερασμένη τεχνολογία οι φρεγάτες τύπου ΜΕΚΟ όπως είναι η «ΥΔΡΑ» & «ΨΑΡΑ».
  Κλείνουν τριάντα χρόνια υπηρεσίας χωρίς να έχουν εκσυγχρονιστεί σε αντίθεση με όλα σχεδόν τα Συμμαχικά πολεμικά πλοία αντίστοιχης ηλικίας οι ελληνικές ΜΕΚΟ (ΥΔΡΑ, ΨΑΡΑ, ΣΠΕΤΣΑΙ, ΣΑΛΑΜΙΣ), Δηλαδή 1994 έως 2024.
  ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΟ ΣΟΥ.
  Να μην περάσει στα ψιλά όπως συνηθίζεται σε αυτής της μορφής και της βαρύτητας ενημέρωση.
  Σας το επισυνάπτω ΔΕΝ διαγράφω ούτε μία λέξη

  Μέλη φρεγάτας «Ύδρα»: «Επιστρέψαμε από την κόλαση» – Μαρτυρίες στο iEidiseis που συγκλονίζουν
  Η αποστολή στα «τυφλά» της φρεγάτας Ύδρα. Σημάδευαν τα… αστέρια νομίζοντας ότι είναι drones. Τους προειδοποίησαν για πύραυλο αφού έσκασε δίπλα τους.
  Ειδικός συνεργάτης
  13:17 – 10/06/2024
  Τελευταία ενημέρωση: 14:40 – 10/06/2024
  «Επιστροφή από την κόλαση» της φρεγάτας Ύδρα μετά από 102 ημέρες στην Ερυθρά Θάλασσα.
  Κατά την επιστροφή τους τα περισσότερα από τα 136 μέλη του πληρώματος περιγράφουν με τα πιο μελανά χρώματα όλα όσα συνέβησαν στην πολεμική αποστολή τους που τη χαρακτηρίζουν ως «αποστολή αυτοκτονίας» καθ´ ότι η υπέργηρη φρεγάτα τύπου ΜΕΚΟ που δεν είχε υποβληθεί σε κανέναν εκσυγχρονισμό, παρέμενε «τυφλή» και ανήμπορη να αντικρούσει τα υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα που διαθέτουν οι Χούθι.
  Η φρεγάτα ΥΔΡΑ επί της ουσίας έπλεε στην Ερυθρά Θάλασσα χωρίς αντίdrone ομπρέλα προστασίας και καθ’ όλη την διάρκεια της αποστολής απέφευγαν να απονηωθούν τα drones και τα ελικόπτερα που επέβαιναν επί της φρεγάτας «ΥΔΡΑ». Τα εχθρικά drones που διαρκώς πετούσαν πάνω από την ελληνική φρεγάτα δεν μπορούσαν να τα αντικρούσουν τα απαρχαιωμένα πυροβόλα Phalanx με αποτέλεσμα να επιχειρούν να τα καταρρίψουν οι ΟΥΚάδες με τον οπλισμό τους και έμοιαζαν ως να κυνηγούν «κοτσύφια» μεσοπέλαγα! Είχαν δε φτάσει στο σημείο να σημαδεύουν τ´… αστέρια εικάζοντας ότι πρόκειται για drones! Σκέτη παράκρουση…
  Σε ό,τι αφορά το πολυδιαφημισμένο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Λάρισας σε κρίσιμες στιγμές είχε μειωμένα αντανακλαστικά, όπως στις 19 Μαΐου που εξερράγη πύραυλος των Χούθι, μόλις 150 μέτρα από τη Φρεγάτα ΥΔΡΑ, στον κόλπο του Άντεν, τη στιγμή που συνόδευε εμπορικό πλοίο. Το ΝΑΤΟικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Λάρισας ειδοποίησε τον κυβερνήτη της φρεγάτας ΥΔΡΑ για την εκτόξευση του πυραύλου ένα λεπτό αφότου αυτός είχε εκραγεί δίπλα από το πλοίο προκαλώντας μεγάλο κυματισμό και ισχυρότατους κλυδωνισμούς στη φρεγάτα. Με αφορμή αυτό το συμβάν δέκα στελέχη μέλη του πληρώματος αιτήθηκαν τον άμεσο επαναπατρισμό τους, αφότου η φρεγάτα κατέπλευσε στο λιμάνι του Τζιμπουτί.
  Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο η ΥΔΡΑ επέστρεψε στις αρχές Ιουνίου και όχι στο τέλος Ιουλίου όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.
  Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Οι φρεγάτες τύπου ΜΕΚΟ όπως είναι η «ΥΔΡΑ» & «ΨΑΡΑ» είναι Μονάδες με παλαιά και ξεπερασμένη τεχνολογία. Τα συγκεκριμένα πλοία στηρίζονται σε συστήματα τα οποία δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες πολλαπλές απειλές, την ώρα που στην περιοχή επιχειρούν Μονάδες Επιφανείας με συστήματα τελευταίας γενιάς. Πολύ σοβαρότερη απειλή για τις ελληνικές φρεγάτες είναι οι βαλλιστικοί και αντιπλοϊοί πύραυλοι που εκτοξεύουν οι Χούθι.
  Οι ελληνικές ΜΕΚΟ (ΥΔΡΑ, ΨΑΡΑ, ΣΠΕΤΣΑΙ, ΣΑΛΑΜΙΣ), κλείνουν τριάντα χρόνια υπηρεσίας χωρίς να έχουν εκσυγχρονιστεί σε αντίθεση με όλα σχεδόν τα Συμμαχικά πολεμικά πλοία αντίστοιχης ηλικίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ