Ντορα Μπακογιάννη για τα γαλάζια καλάμια: καιρός να παρκάρουν κάποια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, την αποχή αλλά και τον ανασχηματισμό που έρχεται στην κυβέρνηση, μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλεύτρια της ΝΔ αρχικά αναφέρθηκε στην τεράστια αποχή, η οποία σύμφωνα με την ίδια έχει πολλούς λόγους, επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν αυτοί που αδιαφόρησαν, υπάρχουν αυτοί που συνειδητά δεν πήγαν και ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα, καθώς και άλλοι που είπαν “παιδιά, καιρός να παρκάρουν κάποια καλάμια”, τα οποία πράγματι υπάρχουν».

«Κακά τα ψέματα, σε κάθε κυβέρνηση υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Υπάρχουν οι άνθρωποι του κρατικού μηχανισμού, δηλαδή οι διορισμένοι, οι γενικοί γραμματείς, οι οποίοι κρίνονται και λογοδοτούν, κι ας μην είναι αιρετοί. Ο πρωθυπουργός θα τα εξετάσει όλα αυτά και θα πράξει δεόντως», πρόσθεσε.

Κληθείσα να μιλήσει για τα σενάρια περί ανασχηματισμού, υπογράμμισε ότι θα ήταν «τεράστιο λάθος να μπούμε στη λογική του “κάνω ανασχηματισμό για να δοθεί πολιτικό μήνυμα”. Το είχε κάνει στο παρελθόν η ΝΔ επί Σαμαρά και μας στοίχισε πάρα πολύ», ενώ προσέθεσε:

«Η κυβέρνηση έχει εκλεγεί με εντολή να υλοποιήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το πρόβλημα δεν είναι το αριστερά ή δεξιά, αλλά να αντιμετωπίσουμε το βαθύ κράτος, το οποίο συνεχίζει να υπάρχει. Για να το αλλάξεις βέβαια δεν υπάρχει μαγικό κουμπί, χρειάζεται δουλειά».

Στη συνέχεια, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως θα ήταν λάθος να παρθεί πίσω το μέτρο με τα τεκμήρια στους ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας το επιχείρημα ότι «με 60 δισ. φοροδιαφυγή αδικείται κατάφωρα όποιος δηλώνει μισθό, δεν επιτρέπεται αυτό σε καμία σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία, ενώ για την ακρίβεια δήλωσε:

«Αν πας στη Γαλλία σε πιάνει απελπισία, το ίδιο και στη Γερμανία. Υπάρχει πρόβλημα, μεγάλο μέρος του οποίου είναι η έλλειψη ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα. Χρειάζεται αμεσότατη ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού με στελέχη υψηλού επιπέδου για αυτήν τη δουλειά. Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί από την κυβέρνηση. Μην ξεχνάτε ότι περάσαμε μια πανδημία που προκάλεσε αναστάτωση στην παγκόσμια αγορά, μετά μπήκαμε στην ενεργειακή κρίση. Τα πλοία που φέρνουν τα προϊόντα από την Κίνα έχουν τριπλασιάσει τα ναύλα».

Τέλος, η κ. Μπακογιάννη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους άλλους αρχηγούς της αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι «Κασσελάκης και Ανδρουλάκης πρέπει να είναι προβληματισμένοι με το εκλογικό αποτέλεσμα. Κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε. Επομένως, το μήνυμα ήταν αποδοκιμαστικό απέναντι στο σύνολο του πολιτικού προσωπικού και είναι λάθος να νομίζουμε ότι μεταδώσαμε στον κόσμο τη σημασία των Ευρωεκλογών».

  1. Καταλαβαίνουν σε ποιους απευθύνονται με όλα αυτά που βγαίνουν και ισχυρίζονται στα εκλεκτά κανάλια τους και στους επιλεγμένους που ασκούν λειτούργημα την ενημέρωση του πολίτη.
    Να κάνουν ανασχηματισμό και να βαθύνουν ακόμη περισσότερο το βαθύ κράτος, το οποίο συνεχίζει να υπάρχει, ουδέποτε έπαψε μέχρι σήμερα με τα ίδια πρόσωπα τις ίδιες οικογένειες.
    Αντέξαμε πολλά, σηκώσαμε πάρα πολλά στις πλάτες μας ως πολίτες.
    Την παρούσα χρονική στιγμή καλύτερη η σιωπή πέρα από τα καλάμια που η αγία οικογένεια ξέρει να χειρίζεται με επιλεκτικό τρόπο.
    Ας υπάρξουν υπουργοί, υφυπουργοί που θα αναλάβουν υπεύθυνες θέσεις μετά από την παταγώδη κατακραυγή και ας λιβανίζουν αυτό το σύστημα.
    Ευτυχώς φροντίσουν κάποιοι ουδέτεροι πέρα από εμάς η διότι αντιλαμβάνονται την αδυναμία που μας έχουν επιβάλλει ως υπεροχή τους η διότι έχει τόσο πολύ βρομίσει αυτό το πολιτικό σύστημα που δεν αντέχεται επάνω στο πλανήτη γη.
    Τα περί Γαλλίας, περί Γερμανίας να μιλήσουν στους εκεί λαούς ,όχι αναφορά μέσα στην Ελλάδα, άνιση σύγκριση, σε μεγέθη, σε αρχές, σε υποδομές.
    Την περάσαμε την πανδημία, την πληρώσαμε με εκβιαστικούς εμβολιασμούς, με πρόστιμα, με θανάτους και την πληρώνουμε ακόμη με παρενέργειες και χρόνιες μορφές αναπηρίας. Μαυροφορέσαμε έγιναν τα νεκροταφεία καθημερινή επίσκεψη.
    Διαβάσαμε τα τόσα τρομακτικά περί αισχροκέρδειας που παίχτηκαν με την πανδημία και δυστυχώς ακόμη και σήμερα διαβάζουμε και θα διαβάζουμε.
    Την κρίση ενέργειας την προκαλέσατε ως ΕΕ με τις κυρώσεις, την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, σωστή πλευρά της ιστορίας, την στήριξη και την ενίσχυση της οικονομίας της Αμερικής αφού πληρώσαμε μερικές φορές επάνω την κατανάλωση ως πολίτες. Το μονό δεν φτάνει το διπλό και περισσεύει.
    Παραμένετε υπεύθυνη κυβέρνηση, κυβερνών κόμμα έξι ολόκληρα χρόνια, να αναλάβετε ευθύνες και να μην γίνεται αναφορά σε άλλα πρόσωπα αντιπολίτευσης άλλα κόμματα. Όπως συμφέρει κατά περίπτωση.
    Να ανοίξετε το αρχείο σας και να διαβάσετε πολύ καλά αυτά που λέγατε και φωνάζατε όταν άλλοι είχαν εισπράξει αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα που σε καμία περίπτωση δεν είναι τα ίδια.
    Στέρεψαν οι λέξεις, δεν υπάρχουν πλέον χαρακτηρισμοί.
    Μην ισοδυναμούν την κάθε ανθρώπινη σκέψη με αυτή του προβάτου.

  2. … ΠΟΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ???? ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ …ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ,ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ Η ΜΑΝΤΑΜ ….ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Τ Η Τ Α ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ !!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ