Ηχηρό εσωκομματικο χτύπημα του Γιάννη Λοβερδου: Υπάρχουν τενεκέδες στους 158 βουλευτές της ΝΔ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλο στη ΝΔ και πρόβλημα στο Μαξίμου έχει προκαλέσει ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος αποκάλυψε ότι στους 158 κυβερνητικούς βουλευτές «υπάρχουν τενεκέδες»! Μάλιστα ο Γ. Λοβέρδος τάχθηκε κατά των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και άφησε αιχμές για τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Σταν Γκρίνμπεργκ, το οποίο ειρωνικά χαρακτήρισε εμμέσως «μεγάλο γκουρού» που «έπεσε έξω» στις εκλογές.

Ο Γ. Λοβέρδος μιλούσε στο Κανάλι της Βουλής και όταξ ρωτήθηκε αν η ΝΔ έχει πάγκο ανέφερε: «Βεβαίως. Είναι ψευδέστατο αυτό. Δεν λέω όλοι. Υπάρχουν και τενεκέδες μεταξύ των 158, όπως σε όλα. Υπάρχουν και γαλάτο μεταξύ των 158, αλλά στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι βουλευτές είναι αξιολογότατοι». «

Πρέπει να μπουν περισσότεροι από την κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτούς εκλέγει ο ελληνικός λαός. Καλώς ή κακώς αυτούς εκλέγει. Δεν εκλέγει τον άλλον. Εκτός αν μου πεις ότι φέρνω το μεγάλο ταλέντο το οποίο έχει διαπρέψει παγκοσμίως και τον φέρνω και τον κάνω υπουργό Οικονομικών γιατί είναι ο μεγάλος γκουρού της οικονομίας. Είδαμε όμως ότι ο μεγάλος γκουρού σε αυτές τις εκλογές πέσαν έξω», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Για την παρουσία των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών ο Γ. Λοβέρδος είπε ότι είναι «ανήθικο»: «Είμαι σφόδρα εναντίον, σφόδρα, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών. Τι σημαίνει εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί; Τους είδαμε. Δεν μπορούσαν να γίνουν οι ίδιοι βουλευτές, γίναν υπουργοί και μετά πήγαν σε περιφέρεις για να εκλεγούν ως υπουργοί. Ε αυτό το θεωρώ και ανήθικο κατά τη γνώμη μου. Και το θεωρεί και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα ότι είναι ανήθικο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ