Σφοδρή επίθεση Γερουλάνου κατα Μητσοτακη για τον ανασχηματισμό – παρωδία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε ο Παύλος Γερουλάνος για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «οι δήθεν δομικές αλλαγές περιορίστηκαν σε μία ακόμη εσωκομματική διαχείριση ισορροπιών» και προειδοποίησε: «οι σημερινές αφόρητες ανισότητες θα γίνουν καταστροφικές».

Η ανακοίνωση

«Προφανώς, στη Νέα Δημοκρατία δεν κατάλαβαν τίποτα από το μήνυμα των εκλογών. Οι πολίτες τούς ζήτησαν αλλαγή πορείας και αυτοί άκουσαν πως πρέπει να πάνε πιο γρήγορα. Συνεχίζουν, ανασχηματισμένα ολόιδιοι, σταθερά την πορεία προς την πτώση. Και την κοινωνία σε απόγνωση.

Σε μια εποχή που η χώρα απαιτεί μεγάλες και τολμηρές μεταρρυθμίσεις, σε μία εποχή που η κοινωνία βουλιάζει στις ανισότητες, η Κυβέρνηση παίζει «μουσικές καρέκλες» και ο Πρωθυπουργός επαναφέρει πρόσωπα, τα οποία είχε, προηγουμένως, απομακρύνει ως ανεπαρκή.

Οι δήθεν δομικές αλλαγές περιορίστηκαν σε μία ακόμη εσωκομματική διαχείριση ισορροπιών, χωρίς καμία ένδειξη από τον κο Μητσοτάκη, ότι έχει πραγματικά τη βούληση να δώσει τη μάχη κατά της ακρίβειας, να ανεβάσει ρυθμούς στην εκταμίευση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, να απεγκλωβίσει τις δυνάμεις της οικονομίας, να προχωρήσει στην αναμόρφωση του ΕΣΥ, να επιταχύνει την ψηφιακή διακυβέρνηση. Εάν, αυτό είναι το νέο πρόσωπο της ΝΔ για την τριετία που έχουμε μπροστά μας, είναι βέβαιο, με μαθηματική ακρίβεια, ότι οι σημερινές αφόρητες ανισότητες θα γίνουν καταστροφικές.

Χρέος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, να προχωρήσει άμεσα στον δικό του συντεταγμένο απολογισμό και να βγει μπροστά, με μία δυνατή πολιτική πρόταση, που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ