Άνω κάτω στο ΣΥΡΙΖΑ για την απόλυση του Γιώργου Τσιπρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος γύρος θερμών επεισοδίων στον ΣΥΡΙΖΑ και μαχαιρώματα, αφού μετά την απόλυση του Θανάση Θεοχαρόπουλου, σειρά πήρε ο Γιώργος Τσίπρας και σύμφωνα με πηγές, στο στόχαστρο έχει μπει και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Από πλευράς του ο Γιώργος Τσίπρας κατήγγειλε ότι ενημερώθηκε για τη λήξη της συνεργασίας του με το κόμμα, μόλις λίγα λεπτά μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα και μίλησε για ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου, εξαπολύοντας βέλη κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με πηγές στην ανακοίνωση του Γιώργου Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι «είχε έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως διευθυντής της ΚΟ παρόλο που είχε πάψει να βρίσκεται στη θέση αυτή εδώ και τρεις μήνες. Ο ίδιος είχε ζητήσει να συνεχίσει να πληρώνεται για έναν επιπλέον μήνα, μετά την αντικατάστασή του και την υποβολή υποψηφιότητας για στην ευρωβουλή, ώστε να διατηρήσει την ασφαλιστική κάλυψη κι έμεινε τελικά έμμισθος για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από ό,τι είχε ζητήσει».

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου: «Όλα όσα ο ίδιος υποστήριξε ότι δήθεν αποτέλεσαν την αιτία της διακοπής της σύμβασης του, είναι τουλάχιστον προσχηματικά καθώς τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξη του δεν ήταν “εκτός γραμμής” όσων ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, είχε ανακοινώσει στην συνεδρίαση της ΚΟ, την προηγούμενη εβδομάδα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τσίπρας κατήγγειλε νωρίτερα ότι: «δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα “σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας” από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα πρόσθεσε με ειρωνικό ύφος: «πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων. Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας» και καταλήγοντας δήλωσε: «Σε ό,τι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ