Σπιρτζης: Ο Κασσελακης δεν μπορει να κερδίσει τον Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση του πως ο πρόεδρος του κόμματος «δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς απέτυχαν η μη πολιτική και η άκρατη επικοινωνία».

Ο Χρήστος Σπίρτζης είπε χαρακτηριστικά «εγώ ξέρω ότι κατέθεσα την πρόταση στο προηγούμενο συνέδριο να μην μετέχουν τα εκλεγμένα σε όργανα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε αμειβόμενες θέσεις στο κόμμα. Αυτή απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία και από τους στενούς συνεργάτες του κ. Κασσελάκη. Από τη στιγμή που δεν άνοιξε μια κουβέντα αν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί, γιατί αυτό διασφαλίζει πολλά πράγματα στο πώς κινείται ένα κόμμα, οι απολύσεις είναι καθαρά πολιτικής δίωξης. Όποιος διαφωνεί με την ομάδα Κασσελακη στην Κουμουνδούρου, φεύγει».

«Σε κάθε περίπτωση, πρέπει η βάση να γνωρίζει ότι εγώ ποτέ δεν είχα αμειβόμενη σχέση με το κόμμα», σημείωσε ο κ. Σπίρτζης απαντώντας στη φημολογία, σύμφωνα με την οποία θα είναι ο επόμενος που θα «απομακρυνθεί».

Μάλιστα, ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για «άθλια πρακτική» όσων είναι δίπλα στον Κασσελάκη και δίνουν, όπως είπε, τέτοιες διαρροές.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε πιο πολύ από όλους και έχει ευθύνη ο πρόεδρος», διότι, όπως είπε, «ο κ. Κασσελάκης όφειλε να μην λειτουργεί ως μονοπρόσωπη ΙΚΕ και να συγκληθούν τα όργανα».

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι «δεν έχει καμία σημασία». «Αποδείχτηκε ότι ούτε ο κ. Κασσελάκης, ούτε ο κ. Ανδρουλάκης μπορούν να διεκδικήσουν την πρωθυπουργία», συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο για δύο κόμματα που «κατάφεραν να σώσουν μια κυβέρνηση» που, όπως είπε, βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση».

Σύμφωνα με τον ίδιος, ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη με 14,9%». «Απέτυχε η πρακτική, η μη πολιτική πρόταση, η άκρατη επικοινωνία, το συγκεκριμένο στιλ επικοινωνίας», τόνισε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας ότι «αυτό που πρέπει να γίνει είναι η σύγκλιση του προοδευτικού χώρου».

Ανέφερε, μάλιστα, ότι προετοιμάζονται κινήσεις για τη σύγκλιση των κομμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ