Νίκος Πλακιάς: Πρέπει πάντα να σκεφτόσαστε ότι στην θέση την δική μου μπορεί να ήταν ο καθένας σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρεις μήνες εδώ στο Χ είδα πολλά .
Την τοξικότητα που μου λέγατε από την αρχή την τεράστια ανταπόκριση που είχαν τα όσα έγραφα , ανησυχίες και πολλά ερωτήματα που δεν μπορούσα να απαντήσω σε όλα και πολλά άλλα.

Αφήνω στην άκρη τα περί εκμετάλλευσης τα περί πολιτικοποίησης γιατί δεν είχαν καμμία δόση αλήθειας και απλώς μου δημιουργούσαν απορίες για το αν πραγματικά υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που πραγματικά πιστεύουν τέτοιες ανοησίες .

Απλώς τα αφήνω στην άκρη και συνεχίζω .
Δεν θα σας κρύψω ότι εδώ είδα πολλά πράγματα τα οποία με βοήθησαν να καταλάβω την κοινή γνώμη μιας και είναι σημαντικός παράγοντας για εμένα .
Είδα μέχρι και διαφορα αιτήματα που έπρεπε να κάνω και τα έκανα στις δικαστικές αρχές .

Είδα ακόμα και μια απάντηση η οποία ήτανε πολύ κοντά αν όχι ακριβώς με την δική μου μελέτη από πραγματογνώμονες του εξωτερικού και έμεινα άναυδος .
Γενικά η βοήθεια ήτανε πολύ μεγαλύτερη από τα αδιάφορα σχόλια και τα πικρόχολα .
Την δεδομένη στιγμή και φτάνοντας πλέον πολύ κοντά στο τέλος μιας και πλέον για εμένα δεν υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα .

Δεν έχω και πολλά να σας πω μιας και τώρα επικεντρωνόμαστε στα νομικά.
Απλώς θα σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας και μην ξεχνάτε :

Εκεί που θα δώσουμε την τελική μάχη θα σας χρειαστώ όλους δίπλα μου .
Που ; Στα δικαστήρια !!!!
Εκεί θα αφήσουμε τα πληκτρολόγια και θα παλέψουμε όλοι μαζί για το αυτονόητο : κανένας υπεύθυνος όσο μα όσο ψηλά και αν βρίσκεται να μην μείνει ατιμώρητος .
Είναι υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας για αυτό το έγκλημα που έγινε στα ΤΕΜΠΗ και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας για τα δικά μου και τα δικά σας παιδιά .
Γιατί !!! Πρέπει πάντα να σκεφτόσαστε ότι στην θέση την δική μου μπορεί να ήταν ο καθένας σας !!!

 1. Ναι παραμένει η πραγματική έμπρακτη απόδειξη το πόσο συμπάσχουμε εάν πράγματι η παρουσία μας την ώρα της δίκης βρίσκεται εκεί, μέσα στην αίθουσα, η τις αίθουσες, εκεί που δίνονται μάχες από πλευρές αντίθετες να λάμψει η αλήθεια, στα δικαστήρια.
  Προσπερνάτε τα πικρόχολα σχόλια, δεν υπάρχει χώρος για αυτά, γίνονται βεβαίως γιατί πολύ απλά εξυπηρετούν σκοπούς.
  Η κατηγορία των ανθρώπων που συμπάσχει μαζί σας παραμένει άγνωστη, αλλά ο αριθμός είναι αρκετά μεγάλος.
  Δεν διαθέτουν όλοι τους την δυνατότητα, ούτε να το εκφράσουν , ούτε να συντρέξουν, ούτε να συμπαρασταθούν, οι λόγοι διάφοροι και ευνόητοι.
  Ο χρόνος της απονομής δικαιοσύνης για την χώρα μας παραμένει μακρύς – χρονοβόρος – πολλές απαιτήσεις-πολύ τρέξιμο και οικονομικές απαιτήσεις.
  Να έχετε την δύναμη να το αντέξετε μέχρι τέλος, διότι μόνο έτσι θα γαληνέψουν αυτές οι ψυχές που αντί για ταξίδι προορισμού, πέρασαν στο ταξίδι αιωνιότητας.
  Το κοινό που ξέρει να δίνει απαντήσεις με σιωπηλή συμμετοχή παραμένει δίπλα σας.
  Μέσα από τις δυνάμεις σας υπομονή και διαρκής αναμονή μέχρι την τελική απόφαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ