Κάνουν το κορόιδο στο Μαξίμου για τις αποκαλύψεις του Documento για το δόγμα «δεν πληρώνω» του Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα λόγια του έχασε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με την υπόθεση, όπου εδώ και 13 χρόνια δύο πρώην εργαζόμενοι της εφημερίδας «Κήρυκας Χανίων», συμφερόντων και του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ από το συνολικό ποσό των 200.000 ευρώ που πρέπει να τους καταβληθούν, σύμφωνα με την αμετάκλητη απόφαση στα δικαστήρια, όπως αποκάλυψε το Documento.

Σε ερώτηση του documentonews.gr για το εάν ο πρωθυπουργός είναι του δόγματος «δεν πληρώνω», ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι «εάν κάτσει κάποιος και ψάξει τη διαχρονική εξέλιξη της μετοχικής σύνθεσης και των μεγάλων ή μικρών του Κήρυκα θα καταλάβει ότι το δημοσίευμα αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως μικρομέτοχος έχει αποχωρήσει πάνω από 15 χρόνια από τον εθνικό κήρυκα. Άρα πως μπορεί να είναι υπόλογος για μία υπόθεση που αφορά μία επιχείρηση εν προκειμένω μία εφημερίδα από την οποία όχι ως μεγαλομέτοχος αλλά ως μικρομέτοχος έχει αποχωρήσει τόσα πολλά χρόνια;»

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «είναι δεδομένα αυτά που σας αναφέρω. Αποδεικνύονται από όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν. Ένα θέμα που δεν έχει καμία βάση και δεν αποτελεί πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης».

Μετά από παρέμβαση του documentonews.gr τονίστηκε ότι τα στοιχεία που παρέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποδομούνται από το ρεπορτάζ, καθώς στην εταιρεία που εξέδιδε την εφημερίδα «Κήρυκας Χανίων» ο σημερινός πρωθυπουργός κατείχε το 2017, το 60% των μετοχών, ενώ με βάση το τελευταίο πόθεν έσχες κατέχει μετοχές της συνολικής αξίας 384.000 (η εταιρεία έχει μετονομαστεί).

Σε εμφανή αμηχανία μετά τις διευκρινίσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι έχει αποχωρήσει, ήταν μικρομέτοχος.

Δεν ήταν ποτέ κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου και έχει αποχωρήσει πλήρως από την εταιρεία, άρα δεν μπορεί να έχει κάποια ευθύνη για τη συγκεκριμένη αστική διαφορά».

documentonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ