ΣΑΒΒΑΤΟ, 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η τρόικα αναγνωρίζει ότι κάποια μέτρα στην Ελλάδα είναι αντισυνταγματικά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

0e31ad37273443eb229737542e3b5551_XLΣτην χθεσινή έκθεση της τρόικα για την Ελλάδα, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει εναλλακτικά – ισοδύναμα μέτρα, επειδή θεωρείται σίγουρο ότι κάποια από αυτά δεν θα περάσουν από τα δικαστήρια της χώρας!

Ξέρουν δηλαδή την αντισυνταγματικότητα αυτών, αλλά γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους το δίκαιο και δεν ζητούν την άμεση απόσυρσή τους, αλλά καλούν την κυβέρνηση να βρει εναλλακτικά αν απορριφθούν!

Το πλέον φωτογραφικό μέτρο είναι το χαράτσι της ΔΕΗ, που εννοείται πως η τρόικα γνωρίζει καλά αν είναι συνταγματικό ή όχι. Γι’ αυτό και απαιτεί, σύμφωνα με πληροφορίες να λάβει άμεσα όλα τα στοιχεία από την ελληνική πλευρά, για το τι μέλει γενέσθαι για το εν λόγω μέτρο. Την Πέμπτη κλείνει η Κομισιόν για Χριστούγεννα. Ο Άρειος Πάγος θα αποφανθεί την Παρασκευή.

Στο Υπουργείο Οικονομικών από το πρωί τρέχουν και δεν φτάνουν για να δουν τι θα κάνουν με το θέμα…

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *