Αφήστε μας να επενδύσουμε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

http://www.youtube.com/watch?v=jqA_Yn7YJxs
Ο κ. Πλάτων Μαρλαφέκας στα πλαίσια τη βράβευση της εταιρείας Λούξ ως ένα από τα διαμάντια της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας στην εκδήλωση της Active Business θίγει ένα από τα μείζονα προβλήματα του εν Ελλάδι επιχειρεί.

Κυρίες και κύριοι ευχαριστώ. θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τον κύριο Κτενά και την Statbank  γιατί για ακόμα μια φορά μας βραβεύει σαν ένα από τα διαμάντια της ελληνικής βιομηχανίας. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω αρκετούς συνεργάτες, που είναι εδώ στον χώρο, και πελάτες μας οι οποίοι μας έχουν φέρει στην πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών εταιρειών αναψυκτικών.
Αυτό που θα ήθελα να υπογραμμίσω με την παρέμβαση μου είναι ότι πλέον η κρίση έχει κάνει και κάποια καλά. Έχουν ξεχωρίσει οι εταιρείες που αξίζουν και έχουν βάθος να αντιμετωπίσουν την κρίση. Αρκεί να σας πω ότι η εταιρεία μας από το 2008 και μετά έχουμε μηδενικό δανεισμό και αναπτυσσόμαστε  με δικές μας επενδύσεις . Όμως δεν σας κρύβω ότι αυτό που θέλουμε να θίξουμε είναι ότι οι Ελληνικές εταιρείες θέλουν μια ιδιαίτερη υποστήριξη από το κράτος και θέλουμε μια ιδιαίτερη υποστήριξη από την πλευρά του αφήνοντας μας  να επιχειρούμε και να μας αφήσουν να επενδύουμε  γιατί το μόνο που βρίσκουμε μπροστά μας είναι προβλήματα. Αυτό ήθελα να καταθέσω : αν μια Ελληνική εταιρεία αυτή την στιγμή έχει δικά της διαθέσιμα κεφάλαια δεν μπορεί να επενδύσει, δεν υπάρχουν καθόλου αποθεματικά.
Εν πάση περιπτώσει θέλω να ευχαριστήσω και ελπίζω και του χρόνου να είμαστε ακόμα περισσότερη σε αυτή την αίθουσα από Ελληνικές επιχειρήσεις και όχι μόνο, ευχαριστώ πολύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ