Στέλνουν παιδιά σε στρατιωτικού τύπου κατασκηνώσεις για να τα σώσουν από τον εθισμό στο διαδίκτυο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


κινα3
Τουλάχιστον 250 ειδικές κατασκηνώσεις λειτουργούν στην Κίνα, όπου τα επίπεδα του παιδικού και εφηβικού εθισμού στο διαδίκτυο παρουσιάζουν τεράστια αύξηση.

«Οι γονείς μου δεν μου επέτρεπαν να βγω έξω και να παίξω» δήλωσε ένας έφηβος στο Reuters, εξηγώντας ότι σταδιακά περνούσε όλο και περισσότερη ώρα παίζοντας παιχνίδια στο ιντερνετ.

«Εθίστηκα στο παιχνίδι και οι βαθμοί μου στο σχολείο έπεφταν συνεχώς. Ωστόσο, εγώ ένιωθα μεγάλη ικανοποίηση όταν περνούσα στο επόμενο επίπεδο του παιχνιδιού», πρόσθεσε ο νεαρός Κινέζος, ο οποίος, όπως παραδέχθηκε έπαιζε ασταμάτητα επί τρεις ημέρες, με μία μόνο ώρα ύπνου.

Ένας από τους ειδικούς που προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά δήλωσε στο Reuters ότι τα περισσότερα συνήθως φτάνουν σε κακή φυσική κατάσταση. «Η εμμονή τους με το Διαδίκτυο έχει βλάψει την υγεία τους και καταλήγουν να χάνουν την ικανότητά τους να συμμετάσχουν σε μια φυσιολογική ζωή».

«Η εκπαίδευση και η ζωή σε ένα στρατιωτικό περιβάλλον τους κάνει πιο πειθαρχημένους και αποκαθιστά την ικανότητά τους να ζουν μια φυσιολογική ζωή», πρόσθεσε ο ίδιος.

κινα2
 
 
 
 
 
 
 
κινα1
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ