Καθόλου τυχαία η άρνηση του Κιέβου να πληρώσει την Gazprom! Τα κοράκια βάζουν ήδη χέρι στο «μέλι» της Ουκρανίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ουκρανιαΌπως αποδεικνύεται και από αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, οι διεθνείς κερδοσκόποι δεν θέλουν μόνο ρευστό, αλλά και ενέργεια!!!

Γι αυτό και οι Σαμαροβενιζέλοι ξεπουλάνε τα πετρέλαια, γι’ αυτό και οι Ουκρανοί ναζιστές αρνήθηκαν να αποπληρώσουν τα χρέη τους στην Gazprom!

Για να μπορέσουν τα αφεντικά τους να διαχειρίζονται τις κρατικές περιουσίες όπως επιθυμούν και όπως τους βολεύει!

Σήμερα το δεκανίκι των τοκογλύφων, Αρσένι Γιατσενιούκ ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει κοινοβουλευτική έγκριση την Πέμπτη προκειμένου να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον τομέα της ενέργειας, ώστε να επιβάλει στις εταιρείες φυσικού αερίου, περιλαμβανομένων των ιδιωτικών, σε ποιόν θα πρέπει να προμηθεύουν φυσικό αέριο και για πόσο χρονικό διάστημα.

Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι στην περίπτωση που κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης «οι επιχειρήσεις, τα ιδρύματα και οι οργανισμοί» στον ενεργειακό τομέα θα πρέπει να τηρούν τις κυβερνητικές οδηγίες για τον εφοδιασμό ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις που προβλέπονται σε υπάρχοντα συμβόλαια.

Το πεδίο εφαρμογής του νομοθετήματος είναι τόσο οι επιχειρήσεις φυσικού αερίου του ιδιωτικού τομέα, όσο και η κρατική εταιρεία φυσικού αερίου και πετρελαίου, Ναφτογκάζ, η οποία κατατάσσεται στην πρώτη θέση στις εισαγωγές φυσικού αερίου της Ουκρανίας.

Επιπλέον θα δίνει στην κυβέρνηση την ισχύ να υπαγορεύει στις εταιρείες φυσικού αερίου σε ποιόν θα πωλούν φυσικό αέριο και σε ποια τιμή.

Με λίγα λόγια, σε όποιον πουν ΔΝΤ, Μέρκελ και λοιποί τοκογλύφοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ