Ειναι ξεκάθαρο, θέλουν παγκόσμιο ολοκαύτω μα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο την Σοφία
Ζήλεψαν την “δόξα” του Bibi, μόνο που αυτοί δεν έχουν απέναντί τους παιδάκια και αμάχους να βαράνε χωρίς συνέπειες και να πανηγυρίζουν. Εκτός κι αν αυτό που επιδιώκουν είναι η μείωση του πληθυσμού των ΗΠΑ και του πλανήτη γενικότερα μέσω ενός παγκοσμίου πολέμου…
http://pbs.twimg.com/media/BtU-3YPIQAAhB5A.jpg:medium
Σε μια άνευ προηγουμένου παρανοϊκή δήλωση με στόχο, φυσικά, την Ρωσία η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπ. εξ. Τζεν Ψάκι δήλωσε ότι “Κάθε ρωσική στρατιωτική άσκηση”μέσα στο ρωσικό έδαφος “αποτελεί πρόκληση” για τους πολεμοκάπηλους παράφρονες της Ουάσιγκτων.
Μετά την στάση της αμερικανικής ηγεσίας απέναντι στο συνεχιζόμενο ειδεχθές έγκλημα που διαπράττει το Ισραήλ εναντίον της Γάζας, η οποία έχει ξεσηκώσει ακόμα και τις πέτρες σ’ όλον τον πλανήτη, πήρε θέση ακόμα κι ο Ολιβερ Στόουν, ο οποίος ανήρτησε κείμενο στο fb, στο οποίο κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση Ομπάμα ότι επιδιώκει παγκόσμιο πόλεμο με σκοπό τον ολοκληρωτικό έλεγχο του πλανήτη.
http://www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2014/06/oliver-stone-570.jpg“Να φοβάστε, να φοβάστε πολύ.
Μισώ την τρομολαγνεία σε όλες τις μορφές της αλλά φοβάμαι. Είναι αδύνατον να μείνεις σιωπηλός, μπροστά σ’ αυτήν την καταστροφή που έρχεται σε αργή κίνηση να πέσει πάνω στον κόσμο. Για αυτό συγχωρήστε μου αυτό το μικρό διάλλειμα από τα συγγραφικά καθήκοντα, καθώς ο “τρελλός σκύλος” Νετανυάχου συνεχίζει να καταστρέφει την αμερικανική αξιοπιστία σ’ όλον τον κόσμο μ’ αυτήν την βάρβαρη αιματοχυσία στην Γάζα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα αποτρέψουν τις ΗΠΑ από μια ακόμα πιο φρικτή μοίρα που μας περιμένει στην Ανατολική Ευρώπη.
Στην συνέντευξη τύπου την περασμένη Παρασκευή, ο Ομπάμα αντέδρασε ενοχλημένος στην κριτική που του ασκήθηκε λέγοντας “Προφανώς έχουν ξεχάσει ότι η Αμερική παρ΄ό,τι η ισχυρότερη χώρα του πλανήτη ακόμα δεν ελέγχει τα πάντα στον κόσμο”
Πολύ ωραία δήλωση αν κάτσεις και την σκεφτείς. Από πότε η κυριαρχία επί του κόσμου όλου έγινε επισήμως αμερικανική πολιτική;; Φαντάζομαι από το 1991 με την πτώση του Κομμουνισμού, αλλά τώρα που η μάσκα έχει πέσει από το τυρρανικό τους πρόσωπο, εμείς ως πολίτες του κόσμου, κι όχι μόνο των ΗΠΑ πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτήν την νέα πραγματικότητα, ότι ‘ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ’.
Για να γίνει κατανοητή αυτή η Στιγμή Παράνοιας (δείτε το σενάριο του Dr Strangelove στα τέλη του ’50 αρχές του ’60) και ας δούμε και κάποιους κορυφαίους δημοσιογράφους της εποχής όπως τον Pepe Escobar και τον Bob Parry. Συστήνω και την ανάλυση του ιστορικού Stephne Cohen, που μιλά για την πραγματικά τρομοκρατική πολιτική της κυβέρνησης του Κιέβου, που είναι πολύ τρομακτική, στο Nation Magazine (4 Αυγ. του ’11) Τίτλος:”Kiev’s Attrocities and the silent of hawks”
http://www.newsbeast.gr/files/1/2014/08/05/stfopf.PNG
Σήμερα ξέρουμε όλοι ότι κάθε σιωπή των ΗΠΑ απέναντι σε κάθε βαρβαρότητα που διαπράττεται σημαίνει ξεκάθαρα, το λιγότερο, έγκριση, αν όχι ευθεία ενορχήστρωση και εκτέλεση από την αμερικανική ηγεσία.
Η κυβέρνηση του Κιέβου, οι βάρβαροι εγκληματίες της isil, της fsa και κάθε άλλος εγκληματίας που αιματοκυλά διάφορα μέρη του πλανήτη με αμερικανικά όπλα, είναι απλά το γάντι που φοράει το μακρύ χέρι των επικυρίαρχων που έχουν κάνει φωλιά τους την Αμερική και γεννάνε εκεί τα αυγά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ