ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΡΑΚΚΑ.ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ.ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΑΚΕΦΑΛΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ακέφαλος αητός της συριακής γης θα νικήσει…..
BubkWcbIcAEasrK
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Τούτα τα ακέφαλα κορμιά σαν τα αγάλματα…….Oι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έθεσαν υπό τον μερικό έλεγχό τους μια βάση του συριακού στρατού της Ταξιαρχίας 93 στην επαρχία της Raqa (στη Βόρεια Συρία).Στις σφοδρές μάχες που άρχισαν την Τετάρτη το βράδυ έπεσαν συνολικά 38 νεκροί τουλάχιστον 27 στρατιώτες και 11 τζιχαντιστές.

Στην περιφέρεια της Raqa οι ισλαμιστές ελέγχουν την πόλη και το μεγαλύτερο μέρος της περιφέρειας.Η νέα αυτή κατάληψη στρατιωτικής βάσης στην ίδια περιοχή επέρχεται λίγες ημέρες μετά την μαζική θυσία των σφαγιασθέντων της μονάδας 17 στρατιωτών .Μεταξύ των νεκρών τζιχαντιστών συγκαταλέγονται και 3 καμικάζι αυτοκτονίας οι οποίοι προκάλεσαν την έφοδο στις 2 εισόδους της βάσης με παγιδευμένα αυτοκίνητα με πανομοιότυπο τρόπο όπως και στην Μονάδα 17.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ

Το μεγαλύτερο μέρος του στρατοπέδου έχει τεθεί υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών.

10568820_830918880265877_7117803957722635288_n

Ένα μεγάλο μέρος των δυνάμεων της ταξιαρχίας είχε αποσυρθεί μετά την ηρωική πτώση της Μονάδας 17 στην ίδια περιοχή όπου τουλάχιστον 85 φαντάροι βρήκαν τραγικό τέλος και οι τζιχαντιστές πραγματοποίησαν έκθεση κεφαλών στην πόλη.

BubPl_YCYAAhW83

Η βάση της ταξιαρχίας 93 και το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Tabaqa είναι οι τελευταίες θέσεις που ελέγχει ο στρατός στην συγκεκριμένη επαρχία. (Le soir, 7sur7.be 08/07/2014)

BubdEmyCcAAIh0X

Ακολούθησε βεβήλωση των σορών των πεσόντων στρατιωτών και μαζικοί αποκεφαλισμοί ,έκτροπα ανάλογα με αυτά που συνέβησαν στην Μονάδα 17.

BubmFOpIcAAWzrm

Παρατηρητές αναφέρουν ότι ενδέχεται η εμπλοκή του γερμανού τζιχαντιστή ράπερ Deso Dogg. (Documents.sy) Οι ισλαμιστές πόζαραν με τα κομμένα κεφάλια και ανάρτησαν στο twitter τις βδελυγματικές τους πράξεις.

Bubkn5UCcAEGou7

 Οι πληροφορίες που έρχονται από τον Λίβανο κάνουν λόγο για χιλιάδες τζιχαντιστές που έχουν εισβάλει στην χώρα.Δεν πρόκειται για επίθεση ή πόλεμο αλλά για εκστρατεία κατακυρίευσης αρχικά της Μέσης Ανατολής.bayern-fsa-is Εκστρατεία χρηματοδοτούμενη από τη Δύση και τις χώρες του Κόλπου.

bayern-fsa-is
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=W56JQMjiwH8&w=500&h=315]
 

Το επόμενο βίντεο είναι από σφαγή στην Deir Ezzor πριν κάποιες ημέρες.Ευθύνεται το Ισλαμικό Κράτος

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Fg9Ohotvysk&w=420&h=315]
 
dimpenews.com
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ