Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Η κάμερα καταγράφει τον Bolt σε στιγμές ντροπής μετά από ένα ξενύχτι(φωτογραφίες).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλοι έχουμε ζήσει τέτοιες στιγμές.Να επιστρέφουμε σπίτι μας μετά από ένα μεγάλο ξενύχτι με τα πόδια.Μόνο που για τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο πρωταθλητή Usain Bolt,όλα αυτά τα στιγμιότυπα κατεγράφησαν από μια κάμερα.

Usain-Bolt (1)

Ο διακεκριμένος αθλητής αποχώρησε από το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης Mahiki κατά τις 3:15 τα μεσάνυχτα,πολύ κακόγουστα ντυμένος και κρατώντας ένα μπουκάλι νερό στο χέρι.Μαζί του ήταν και δυο φίλοι του.

Usain-Bolt (2)

Δεν γνωρίζουμε αν ήταν η επήρεια του αλκοόλ ή η καλή του διάθεση αλλά πόζαρε ευχαρίστως για τους φωτογράφους κάνοντας την γνωστή φιγούρα του “κεραυνού”.

Usain-Bolt (6)

Το πρωί της επόμενης ημέρας φωτογραφήθηκε εν αγνοία του από έναν απλό πολίτη και βλέπουμε το χυδαίο μπλουζάκι του και τα ρούχα της χτεσινής βραδιάς.

Usain-Bolt (7)

Παρόλα αυτά άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος δήλωσαν ότι ένας αθλητής της δικής του κατηγορίας δεν έχει το δικαίωμα να μην τηρεί αυστηρώς το πρόγραμμα της κάθε μέρας και προς μεγάλη μας έκπληξη μας πληροφόρησαν ότι παρά το ξενύχτι,ο πρωταθλητής παρουσιάστηκε στο ραντεβού που είχε κλείσει με έναν οδοντίατρο.

Πηγή:The Independent

ΔΗΜΟΦΙΛΗ