Ο παγκοσμίως γνωστός ηθοποιός-τραγουδιστής ''Steven Seagal'' σε συναυλία στην Σεβαστούπολη με την σημαία των ''Νεο-Ρώσων''.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πασίγνωστος ηθοποιός-τραγουδιστής και μάλιστα μακροχρόνιος φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν ,”Steven Seagal” βρέθηκε στην Σεβαστούπολη το Σάββατο πάνω σε μία σκηνή διακοσμημένη με την σημαία των ”Νεο-Ρώσων” στην Ουκρανία.Ο δημοφιλής Αμερικανός δεν δίστασε να παίξει με την μπλουζ μπάντα του σε μία μοτο-συγκέντρωση στην Σεβαστούπολη με φόντο την σημαία των Νεο-Ρώσων.

UKRAINE-CRIMEA--RUSSIA-POLITICS-CRISIS

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ”Ria Novosti” ο Αμερικανός ηθοποιός δήλωσε ότι ήρθε στην Κριμαία,επειδή η μουσική ενώνει τους ανθρώπους.Ωστόσο το τραγικό είναι πως ο ”Steven Seagal” είχε αποκλειστεί από ένα μπλουζ φεστιβάλ  που γινόταν μέσα στο καλοκαίρι πριν λίγο καιρό στην Εσθονία.Αποκλείστηκε επειδή είναι υπέρ της προσάρτησης της Κριμαίας στην Ρωσία.

 Παράλληλα ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξη του τον Μάρτιο σε ρωσική εφημερίδα δήλωσε ότι βρίσκει απολύτως λογική την βούληση του Προέδρου Πούτιν να προστατέψει όσους ζούνε στην Κριμαία.

steven seagal 1
 
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ