23/09/2021

Αλλη η τιμή της ζωής στο Ελληνικό και άλλη στη Μύκονο

 
image
 
Ολοι θυμόμαςτε την τραγωδία στο λούνα πάρκ του Ελληνικού. Τότε που ολοι έπεςαν με πρώτα τα κανάλια να φάνε τον τότε Δήμαρχο. Ο λΌγος απότι φαίνεται περίτρανα με τα οςα έγιναν στη Μύκονο, που

η δήμαρχος περνάει χαλαρά, ήταν ότι με εντολή άνωθεν στοχοποιήθηκε ο δήμαρχος που έεγε οχι σε Λάτςη και συγκυβέρνηςη. Βλέπεις άλλη τομή εχει η ζωή ενός παιδιού στο Ελληνικό και ´αλλη στη Μύκονο. Για την ιςτορία Ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι με προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου, τα δύο άτομα που κρατούνταν για τη χθεσινή τραγωδία που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Καλό Λιβάδι Μυκόνου, όπου ένας 10χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια θαλάσσιου παιχνιδιού.
Ο εισαγγελέας έκρινε ότι οι δύο συλληφθέντες -ο 64χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο όσο και ο 22χρονος χειριστής του ταχύπλοου- δεν χρειάζεται να μεταφερθούν στη Σύρο και ζήτησε από τη λιμενική αρχή Μυκόνου να συνεχισθεί η προανάκριση για την υπόθεση και αφού ολοκληρωθεί θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.
Το εξοργιστικό είναι πως ενώ κάτοικοι και επισκέπτες της Μυκόνου είχαν εκφράσει πολλές φορές παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας θαλάσσιων σπορ στο Καλό Λιβάδι, κανένας από τους αρμόδιους φορείς δεν είχε κάνει το παραμικρό. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο χειριστής του ταχύπλοου που χρησιμοποιούσαν οι αρμόδιοι για τα θαλασσιά σπορ επέστρεφε στην παραλία με μεγάλη ταχύτητα προκαλώντας φόβο στους λουόμενους, οι οποίοι προσπαθούσαν να προστατευθούν.
Μάλιστα το ερώτημα που γεννάται τώρα είναι αν θα συνεχίσει να λειτουργεί η επιχείρηση στη συγκεκριμένη παραλία μετά από το τραγικό περιστατικό με το θάνατο του 10χρονου αγοριού τη Δευτέρα το απόγευμα. Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες ο 64χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών στο Καλό Λιβάδι δεν έκοβε αποδείξεις για τις υπηρεσίες που παρείχε στους επισκέπτες της παραλίας, ωστόσο ούτε για το αδίκημα της φοροδιαφυγής είχε ελεγχθεί ποτέ.
Ενδεικτική μάλιστα της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατούσε στο νησί είναι η αντιμετώπιση της απερχόμενης δημάρχου του νησιού η οποία ερωτηθείσα αν υπήρχε άδεια και τηρούσε τους κανόνες ασφαλείας η επιχείρηση για θαλάσσια σπορ του 64χρονου είπε: «φαντάζομαι ότι για να είχε άδεια θα τηρούσε και τους κανόνες”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ