Το δόγμα Μάο – Στάλιν κατα των ισλαμοφασιστων αναβιώνουν με την σύσταση κολοσσιαίας ειρηνευτικής δύναμης, Ρωσία και Κίνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140824074515Η συντονισμένη δράση των δυο μεγάλων ηγετών λίγο μετα την λήξη του β´ ΠΠ εξαφάνισε στην κυριολεξία των ισλαμικό κίνδυνο για τρεις δεκαετίες. Έπειτα, η βρώμικη δράση της καπιταλιστικής δύσης, ανέστησε το κτήνος για να το χρησιμοποιήσει απο το Αφγανιστάν μεχρι την Σερβία, την Λιβυη, την Συρια κλπ.
Η ιστορική αποφαση των σημερινών ηγετών πρεπει να τύχει και της αμέριστης Ελληνικής στήριξης, αφού η Ελλαδα αποτελεί τον επόμενο στόχο των ισλαμοφασιστων σύμφωνα με τον χάρτη που δημοσίευσε η ηγεσία της ISIS. Οι προσφατοι τουρκικοί θύλακες στην Θρακη δεν ειναι λιγότερο επικίνδυνοι απο αυτους των Οϊγουρων ή των Τςετσένων. Αντίθετα, ειναι κομμάτια της ίδιας στρατιωτικής απειλής, που αντιμετωπίζουν Ρωσία και Κίνα.
Περίπου 7.000 στρατιώτες από το Καζακστάν, το Κιργιστάν, την Κίνα, τη Ρωσία και το Τατζικιστάν θα συμμετέχουν στα παιχνίδια πολέμου που ξεκίνησαν σήμερα (24/8) και θα ολοκληρωθούν στις 29 του μήνα.
Ένοπλες δυνάμεις του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) ξεκίνησαν στην Κίνα κοινές αντιτρομοκρατικές στρατιωτικές ασκήσεις, με την ονομασία Peace Mission 2014.
wpid 20140824074519
Ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου του κινεζικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, Wang Ning, ο οποίος εποπτεύει τα παιχνίδια πολέμου, δήλωσε την έναρξη κατά τη διάρκεια τελετής στο πεδίο βολής Zhurihe, της Αυτόνομης Περιφέρειας Εσωτερικής Μογγολίας της Κίνας.
Αυτές οι στρατιωτικές ασκήσεις θα είναι οι μεγαλύτερες από άποψης αριθμητική δύναμης, των στρατιωτικών δυνάμεων που εμπλέκονται σε αυτές υπό την αιγίδα της SCO. Διαφορετικά μέρη στρατευμάτων, αεροπορία, συστήματα αεράμυνας και ραδιο-ηλεκτρονικού πολέμου θα συμμετάσχουν στις ασκήσεις.
wpid 20140824074522
Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εκπροσωπούνται από ένα τάγμα τακτικής ομάδας της 36ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας από την Ανατολική στρατιωτική περιοχή και μια ομάδα αεροπορίας της τρίτης μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας και Αεράμυνας.
Σε αυτά τα παιχνίδια πολέμου το ρωσικό στρατιωτικό σώμα περιλαμβάνει περισσότερους από χίλιους στρατιώτες, 60 τεθωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 40 οχημάτων μάχης πεζικού BMP-2, 13 άρματα μάχης T-72, πάνω από 20 πυραύλους και όπλα συστημάτων πυροβολικού- αυτοκινούμενα πυροβόλα SAU 2S3M, πολλαπλά συστήματα εκτόξευσης πυραύλων BM-21 και άλλα, περισσότερα από 60 οχήματα από διάφορες μονάδες, οκτώ ελικόπτερα Mil Mi-8 AMTSh, τέσσερα μαχητικά Sukhoi Su-25 και δύο στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη Ilyushin Il-76.
Πληροφορίες απο το HellasForce.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ