Ενθουσιώδης υποδοχή στον Γιώργο Κουμουτσάκο απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140827113629

Συγκινητικές στιγμές έζησε σημερα ο εξαίρετος πολιτικός Γιωργος Κουμουτσάκος κατά την ορκωμοσία της Ρένας Δούρου και των άλλων εκλεκτών εκλεγμένων της περιφέρειας. Η ζέστη αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα που υποδέχθηκε τον κ. Κουμουτσάκο ως σωτήρα, οπως και η τρυφερή στιγμή με την Ρενα Δούρου, που μόλις είχε ορκιστεί στον Μαμ Ρα ως άλλη Τάιγκρα των

Thundercats, ηταν οι χαρακτηριστικότερες στιγμές.
Αντιθετα, όταν ο κύριος Κουμουτσάκος πήγε να χαιρετίσει τον απερχόμενο Γιάννη Σγουρό, συνέβη κάτι απρόσμενο. Ο κ. Σγουρος κοίταξε το απλωμένο χέρι και αφού βεβαιώθηκε οτι ειναι καρφωμένο στον ώμο του συμπαθούς Γιώργου… Του γύρισε την πλάτη! Θαρρείς πως έβλεπες το μετέωρο βημα του πελαργού, στο μετέωρο χέρι του νέου γραμματέα επικοινωνίας της ΝΔ.
Τεσπα, άλλες λαμπερές παρουσίες ηταν ο εκπρόσωπος των μαρτύρων της Μέρκελ,κύριος Τζημερος που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο καθώς δεν υπήρχε εύκαιρο πορτραίτο του Ρούντολφ Ες, όπως και η εκπρόσωπος της ISIS κυρία Γιαννακάκη, που και αυτη ορκίστηκε σαν Τζημερος καθότι ο εντεταλμένος Μουλάς έλειπε λόγω φόρτου εργασίας. Ευλογούσε κάτι χατζαρες….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ