Φρίκη – Γυναίκες Γεζίντι αυτοκτονούν μαζικά μετά τους βιασμούς από τους ισλαμιστές δολοφόνους (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

γεζιντιΈνα ακόμα οδυνηρό κεφάλαιο έρχεται να προστεθεί στην τραγική ιστορία των Γεζίντι του Ιράκ, καθώς αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως κορίτσια που βιάστηκαν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (πρώην ISIS) αυτοκτονούν μαζικά μετά την επιστροφής τους στις οικογένειές τους.

Μεταξύ των δεκάδων χιλιάδων Γεζίντι που έχουν εγκλωβιστεί στο όρος Σιντζάρ, αρκετοί ήταν εκείνοι που έγιναν μάρτυρες ενός φρικτού περιστατικού, για το οποίο μίλησαν στον κουρδικό τηλεοπτικό σταθμό Rudaw TV.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν πώς τρία κορίτσια που κατάφεραν να βρεθούν και πάλι με τις οικογένειές τους, μετά την απαγωγή και το βιασμό τους από τους τζιχαντιστές, αυτοκτόνησαν πέφτοντας στο γκρεμό.

Ένας Κούρδος δημοσιογράφος δήλωσε ότι η μητέρα ενός εκ των κοριτσιών είχε δώσει μια συνέντευξη μπροστά στην κάμερα, αλλά ισχυρίστηκε ότι μέλη των Πεσμεργκά κατέσχεσαν την κάμερα και κατέστρεψαν το υλικό- ενδεχομένως σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η διασπορά πανικού.

Η μητέρα φέρεται να είπε πως στην απελπισία τους, τα κορίτσια παρακαλούσαν άλλους πρόσφυγες για να τις σκοτώσουν, αλλά επειδή κανείς δεν δεχόταν, εκείνες αυτοκτόνησαν.

Μια άλλη γυναίκα επιβεβαίωσε το περιστατικό. «Οι ισλαμιστές απήγαγαν τα κορίτσια και τα βίασαν. Όταν επέστρεψαν μαζί μας, αυτοκτόνησαν», ανέφερε.

https://www.youtube.com/watch?v=sEw50Q6fSfg
hellasforce.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ