Οι ισλαμοφασίστες ετοιμάζουν τη νέα γενιά δολοφόνων: Σοκαριστικά στοιχεία για ανήλικους τζιχαντιστές…ετών 10!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

παιδιαΣε ανήλικους τζιχαντιστές μετατρέπει η ισλαμιστική προπαγάνδα τα μουσουλμανόπαιδα του Λονδίνου, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της πόλης. Ο Stephen Greenhalgh αποκάλυψε ότι οι δημοτικές αρχές έχουν ενημερωθεί για την ριζοσπαστικοποίηση μαθητών του δημοτικού, καθώς οι ισλαμοφασίστες χρησιμοποιούν τη βρετανική πρωτεύουσα ως έδρα για την εξάπλωση της δολοφονικής τους ιδεολογίας.

«Μερικά από αυτά τα παιδιά είναι πολύ μικρά», δήλωσε ο Greenhalgh στην εφημερίδα Evening Standard. «Μιλάμε για ηλικίες κάτω των δέκα χρόνων. Τα δηλητηριάζουν από πολύ νωρίς με την προπαγάνδα και την εξτρεμιστική ιδεολογία (συχνά μέσα στα τζαμιά) και τα εκπαιδεύουν για να γίνουν ανήλικοι τζιχαντιστές».

«Είναι τρομερό να ακούς ότι κάποια από αυτά τα παιδιά ριζοσπαστικοποιούνται. Η απειλή της ριζοσπαστικοποίησης των νέων είναι πραγματική και αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρόκειται να μας απασχολήσει όχι μόνο για ένα-δύο χρόνια, αλλά για ολόκληρη την επόμενη γενιά», πρόσθεσε ο Greenhalgh.

 
παιδια2
 
 
 
 
 
 
 
 

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας εκτιμά ότι ήδη περίπου 500 Βρετανοί, μεταξύ των οποίων και αρκετοί έφηβοι, έχουν εγκαταλείψει τη χώρα για να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών στο Ιράκ και τη Συρία.

Τον Ιούλιο έγινε γνωστό ότι οι 16χρονες Salma και Zahra Halane, από το Μάντσεστερ, το έσκασαν από το σπίτι τους για να βρεθούν στην εμπόλεμη ζώνη.

Το ανατολικό Λονδίνο, όπου διαμένουν οι περισσότεροι μουσουλμάνοι, θεωρείται από τις πιο ευάλωτες περιοχές και οι έφηβοι που μένουν εκεί οι πιο επιρρεπείς στη στρατολόγηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ