Το «ανέκδοτο» της ημέρας: Ελάχιστοι μουσουλμάνοι επικροτούν τις κτηνωδίες της ISIS…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

δανιαΗ ισλαμιστική προπαγάνδα θέλει τους μουσουλμάνους να αποκηρύττουν τα φρικτά εγκλήματα που διαπράττουν οι τζιχαντιστές.

Όσοι συμφωνούν με τις κτηνωδίες ή όσοι σπεύδουν να ενταχθούν στο δολοφονικό στρατό ή όσοι υψώνουν το λάβαρο του θανάτου είναι απλά μία «ελάχιστη μειοψηφία»…αφού το Ισλάμ είναι μια θρησκεία που, εκτός εξαιρέσεων, πρεσβεύει την «ειρήνη», την «αγάπη», την «αλληλεγγύη», την «ελευθερία»…Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία, γιατί η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Η αλήθεια είναι ότι οι μουσουλμάνοι όχι απλά δεν καταδικάζουν τα όσα συμβαίνουν στη Συρία και στο Ιράκ, αλλά αντίθετα είναι περήφανοι για τα αδέλφια τους, τους «μάρτυρες» που σκοτώνουν, βιάζουν και αποκεφαλίζουν «άπιστους».

Αυτό αποτελεί άλλωστε χρέος όλων των μουσουλμάνων, σύμφωνα με το Κοράνι.

Το πόσο σύμφωνοι είναι οι μουσουλμάνοι με τη δράση των τζιχαντιστών αποδεικνύεται εξάλλου και από τη σιωπή τους, την ώρα που ο πλανήτης συγκλονίζεται από τις κτηνωδίες τους.

Ελάχιστοι είναι οι μουσουλμάνοι που έχουν μιλήσει δημόσια κατά της ISIS και ακόμα πιο λίγοι αυτοί που όντως πίστευαν τα όσα έλεγαν.

Ενδεικτικά, σε μια έρευνα που διεξήχθη στη Δανία, μόλις 2 στα 14 τζαμιά καταδίκασαν τη δράση των τζιχαντιστών.

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός TV2 επικοινώνησε με τους υπεύθυνους σε 14 τζαμιά, σε διαφορετικές περιοχές της χώρας, ζητώντας τους να εκφράσουν τη γνώμη τους για τους τζιχαντιστές.

Τα δύο μοναδικά τζαμιά που τάχθηκαν εναντίον βρίσκονται στις πόλεις Aarhus και Horsens. Τα υπόλοιπα είτε αρνήθηκαν να σχολιάσουν το ζήτημα, είτε κρύβονταν από τους δημοσιογράφους.

Αν όντως όσοι υποστηρίζουν την ισλαμιστική τρομοκρατία ήταν η μειοψηφία, τότε θα μπορούσαν πολύ εύκολα όλοι οι υπόλοιποι να την καταδικάσουν.

Όμως δεν θέλουν και δεν σκοπεύουν γιατί πολύ απλά η ISIS όχι μόνο τους εκφράζει αλλά και τους ανοίγει την όρεξη. Τους δίνει ελπίδες ότι σύντομα θα μπορέσουν και εκείνοι να επιβάλλουν τη Σαρία στις χώρες που ζουν, θα μπορέσουν και εκείνοι να θυσιάσουν κάποιες δεκάδες ψυχές στο όνομα του Αλλάχ, θα μπορέσουν και εκείνοι να γίνουν «μάρτυρες» της παράνοιας, του μίσους και του θανάτου.

hellasforce.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ