Ο Γεωργιάδης προειδοποιεί τον κόσμο για επερχόμενο δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

newego_LARGE_t_1101_54400730_type12713Ο κ. Γεωργιάδης επιμένει συνεχώς να ερωτά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον καλεί να απαντήσει τι θα κάνει αν οι ευρωπαίοι απαντήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ αρνητικά, στο πρόγραμμά του.
Ο ίδιος παρουσιάζει την κατ’ αυτόν κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή σε μια τέτοια περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει δημοψήφισμα. Ισχυρίζεται δε ότι ο λαός θα πρέπει να το ξέρει αυτό. Ότι δηλαδή θα κληθεί να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του.
Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνουμε αυτό. Δηλαδή ο κ. Γεωργιάδης προειδοποιεί τον ελληνικό λαό ότι θα κληθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος ο λαός να αποφασίσει με δημοψήφισμα για το μέλλον του; Αν είναι δυνατόν!!!
Μα δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι φόβος. Αυτό είναι γιορτή. Είναι η μεγαλύτερη επιτέλους απελευθέρωση και χειραφέτηση του λαού που επί 200 χρόνια είναι καπελωμένος από το πολιτικό σύστημα και φιμωμένος. Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Γεωργιάδης κάνει διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ και σπρώχνει επάνω του  ακόμα και εκείνον τον δημοκράτη πολίτη που παραμένει ακόμα αναποφάσιστος. 
Και εντέλει σε ποιον λαό αναφέρεται ο κ. Γεωργιάδης; Μήπως μόνο σε εκείνο το βολεμένο μέρος του λαού που ψηφίζει μνημόνιο και προσπαθεί να το προειδοποιήσει ότι έρχεται η λαϊκή πλειοψηφία;
Πέτρος Χασάπης
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ