Ο Πανούσης περνάει….ΣΥΡΙΖΑ μέσω βιβλίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
 
image
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσίαση σήμερα του νέου βιβλίου του Αλέξη Μητρόπουλου, καθώς στην εκδήλωση, πέρα από τον Αλέξη Τσίπρα που θα απευθύνει χαιρετισμό, θα παραστούν και πρόσωπα, που σηματοδοτούν τα ανοίγματα
 

 
του ΣΥΡΙΖΑ προς συμμαχικές δυνάμεις: Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εκδήλωση θα μιλήσει, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης ο οποίος ανήκει στην πλευρά εκείνη του κόμματός του που διαφώνησε από την αρχή με την υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη για την προεδρία της Δημοκρατίας και έχει ταχθεί υπέρ της διάλυσης της σημερινής Βουλής, με αφορμή την προεδρική εκλογή και την προκήρυξη εκλογών.
Το βιβλίο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλους της πολιτικής γραμματείας του κόμματος, έχει τίτλο «Για την Ελλάδα και την Αριστερά – κείμενα αυτοκριτικής και ευθύνης», και θα παρουσιαστεί στο Πολεμικό Μουσείο (στις 7 σήμερα το βράδυ).
Στο πάνελ θα είναι επίσης ο Νίκος Κοτζιάς, εκ των στενών συνομιλητών του Αλέξη Τσίπρα και συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Σταθάκης, που θεωρείται ότι εκπροσωπεί τη «ρεαλιστική» ή, κατ’ άλλους, τη «δεξιόστροφη» πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, αλλά και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιώργος Δελαστίκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εκδήλωση θα είναι ενδεικτική και ως προς τις διαθέσεις πασοκογενών στελεχών και ψηφοφόρων απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το ενδεχόμενο μιας κοινής πορείας: Εν ολίγοις αναμένεται μεγάλη προσέλευση από κόσμο, που ήταν μεν στο ΠΑΣΟΚ αλλά τώρα εξετάζει συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το βιβλίο είναι από τις εκδόσεις Λιβάνη και εντάσσεται ουσιαστικά στη σειρά των συγγραφικών παρεμβάσεων του κ. Μητρόπουλου, στο αγώνα κατά του μνημονίου και της συντηρητικής πολιτικής της σημερινής Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ