ΘΥΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΔΗΛΩΣΕ:««''Boom''ένα κοπρόσκυλο κάτω»» για το πρώτο θύμα του στην Συρία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας τζιχαντιστής από το Βέλγιο που έφυγε για να πολεμήσει στο πλευρό του ”ισλαμικού κράτους” δοξάζει τον εαυτό του για τα φρικτά κατορθώματα του.

velgio
Οι δύο τζιχαντιστές που έφυγαν ανενόχλητοι από την περιοχή ”Vervier” του Βελγίου,προκειμένου να πολεμήσουν στο πλευρό του ”ισλαμικού κράτους” στην Συρία.Αριιστερά ο περήφανος τζιχαντιστής που σκότωσε τον Κούρδο μαχητή και δεξιά ο φίλος του ”Redware”.

  Το πρώτο θύμα του τζιχαντιστή ήταν ένας Κούρδος μαχητής.Ο συγκεκριμένος ισλαμιστής τρομοκράτης έφυγε από την περιοχή ”Vervier” του Βελγίου προκειμένου να ενταχθεί στον πόλεμο στην Συρία στο πλευρό του ”ισλαμικού κράτους”.Μέσω του κοινωνικού δικτύου ”facebook” περηφανευόταν το κατόρθωμα του και παράλληλα δήλωσε σχετικά με αυτό πως είναι ««μία μεγάλη ιστορία»» θέλοντας να παραστήσει τον ήρωα πολέμου.

  Σύμφωνα με την φλαμανδική εφημερίδα του Βελγίου ” Het Laatste Nieuws”, βασιζόμενη σε όσα κατέγραψε ο ίδιος ο ισλαμιστής στο ”facebook”,προσέγγισε τον Κούρδο μαχητή σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων και στην συνέχεια…««”Boom”,ένα κοπρόσκυλο κάτω!»».

  Ο μαχητής του”ισλαμικού κράτους” αυτοαποκαλείται Αμπού Χάμζα ή Αμπού Αμπάς.Επίσης έχει εμπλακεί σε ακραίες ισλαμιστικές δράσεις στην Λιέγη το 2013.Έφτασε στη Συρία λίγους μήνες μετά από έναν άλλον νεαρό τζιχαντιστή που έφυγε από την ίδια περιοχή του Βελγίου.Εκείνος ονομάζεται ”Redwane”, εκείνος έφυγε στην αρχή του τρέχοντος έτους,για να συμμετάσχει στην επίθεση κατά των κουρδικών χωριών στην επαρχία του Χαλεπίου.

  Σύμφωνα με τον Αμπού Χάμζα, ο άνθρωπος που είχε πυροβολήσει ήταν νυχτερινός φρουρός.Το Βέλγιο να χαίρεται τα άτομα που έχει αναθρέψει και που φύγανε χωρίς κανέναν έλεγχο από την χώρα για να πάνε να πολεμήσουν και μάλιστα να περηφανεύονται στα κοινωνικά δίκτυα τις κτηνωδίες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ