ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ- ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ ΤΟΥΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καλύτερος και μάλιστα Τούρκος σκοπευτής της Αλ-Κάιντα στην Συρία,έπεσε νεκρός μετά από τις αεροπορικές επιδρομές πριν λίγες μέρες.

aristera
Στα αριστερά ο Τούρκος τρομοκράτης.

  Ο ονομαζόμενος ” Abou Youssef al-Turki”,ο ταλαντούχος Τούρκος σκοπευτής της Αλ-Κάιντα,σκοτώθηκε στην Συρία μετά τις αεροπορικές επιδρομές του διεθνή συνασπισμού στην Συρία.

  Ο μαχητής της Αλ-Κάιντα στη Συρία που ήταν γνωστός για το ταλέντο του ως σκοπευτής, σκοτώθηκε την Τρίτη στην πρώτη αμερικανική επιδρομή εναντίον ενός στρατοπέδου εκπαίδευσης, όπου δίδασκε σκοποβολή σε  ισλαμιστές τρομοκράτες, σύμφωνα με πηγές στρατιωτικών την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.

  ««Οι μαχητές της ”al-Nosra Front” (παρακλάδι της Αλ-Κάιντα στην Συρία) είναι πολύ λυπημένοι σήμερα μετά τον θανάτου του»»,δήλωσε στο ”AFP” ένας Σύριος στρατιώτης στην περιοχή τoυ ”Idleb” (βορειοδυτικά ). Ο συγκεκριμένος ήταν ένας 47χρονος Τούρκος, που είχε πάει εδώ και ενάμιση χρόνο στη Συρία για να πολεμήσει εναντίον του ”Bashar al-Assad”

  ««Ήταν ο έκτος καλύτερος σκοπευτής στον κόσμο και είχε  εκπαιδεύσει-καθοδηγήσει 400 άλλους σκοπευτές»»δηλώνουν οι τρομοκράτες φίλοι του που συνεχίζουν τον πόλεμο,μαζί με μία ντουζίνα από καλά λόγια για εκείνον που δεν χρειάζεται καν να μπούμε στον κόπο να τα σχολιάσουμε και να τα παραθέσουμε.Μακάρι ο θρήνος τους να γίνει ακόμη μεγαλύτερος.

Πηγή:L’Orientlejour

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ