ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η "αποτυχία των συνομιλιών με την Ελβετία" για τους φοροφυγάδες: ΙΔΟΥ οι συμβάσεις της Ελβετίας με την Αμερική.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140925052126

Για να τελειώνει το παραμυθι τύπου “έκανε ο,τι μπορουσε ο κύριος Παπασταύρου, αλλα οι Ελβετοί ηταν ανυποχώρητοι…”
Συμπτωματικά, ο κύριος Παπασταύρου αναφέρεται ως μεγαλοκαταθέτης στην λιστα Λαγκαρντ. “Προσπάθησε ομως”…
Γράφει ο ΑΝΤΙ300
Δεν αφήνεται τα σάπια ρε αληταριά και κάντε κάτι αληθινά με τα κλεμμένα στην Ελβετία και αλλού …. για να μην σα πάρει και σας σηκώσει, όσο είναι ακόμα νωρίς;
Σας πήραν χαμπάρι ωρέ….!
ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ «Η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν θα υπάρχουν «π ό θ ε ν έ σ χ ε ς», φορολογικοί έλεγχοι και συντελεστές 42% για τα κεφάλαια που θα επιστρέψουν στη χώρα……… υπόσχεται φορολογική αμνηστία στους κλέφτες για να «επαναπατρίσουν» τα χρήματά που έκλεψαν ….»
αντί να κάνουν ότι έπραξαν οι αμερικανοί, να απαιτήσουν και να δεσμεύσουν με έγγραφη συμφωνία τις Ελβετικές Τράπεζες να κατονομάσουν τους κλέφτες, πόσα έχουν κατατεθειμένα.
Εξυπακούεται ότι, όλα αυτά θα μπορούσαν να συμβούν εφόσον έχουν δεν είναι ψεύτες οι «απατεώνες» πολιτικοί και το μόνο που ξέρουν να κάνουν al’αμερικανικά είναι να φωτογραφίζονται καμαρωτά σαν γύφτικα σκεπάρνια ορισμένοι από δαύτους
wpid 20140925052132
ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ – ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ. Δυστυχώς για την Ελλάδα μας δύσκολο να βρεθεί «αλώβητος» να κυβερνήσει.
Πάντως εάν θέλεις να τα «βρεις» ΕΤΣΙ τα βρίσκεις, θέλεις να τα φορολογήσεις αδρά τα κλεμμένα και τους κλέφτες-συγγενείς και μη μαζί.
ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ- προσφέρονται τζάμπα – χωρίς χρέωση έτοιμες για χρήση, κάντε απλά Copy-Paste κ.κ. πολιτικάντηδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ